Άλλη μια συνέντευξη του Θεοχάρη Ιωαννίδη δημοσιεύει το περιοδικό «Λοιπόν», στην οποία ο προστατευόμενος του Ψινάκη αναλύει τα προσωπικά του και δηλώνει ανέτοιμος για την Eurovision.

Γιατί αναφέρεται συχνά στο γεγονός ότι είναι παιδί χωρισμένων γονιών:
«Μου αρέσει να διαφημίζω το πρόβλημά μου, κι ας είναι προσωπικό, κι ας μη με ρωτήσουν. Η δουλειά μας είναι να ταυτίζονται άνθρωποι μαζί μας και να εκφράζονται μέσα από μας. Να νιώσουν άνετα τα παιδιά που έχουν το ίδιο πρόβλημα και να πουν: “κοίτα κι αυτός έτσι, αλλά μια χαρά την παλεύει”».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για τη σχέση του με τον καθρέφτη:
«Tο σώμα μου είναι αποτέλεσμα του αθλητισμού και με βολεύει πάρα πολύ στην προκειμένη φάση. Δεν νιώθω έπαρση και δεν είμαι από τους ανθρώπους που την πέφτουν στον καθρέφτη με τις ώρες».

Για τη Eurovision:
«Δεν μου έχει γίνει πρόταση, απλώς μια γνώμη εκφράστηκε. Πιστεύω ότι δεν είμαι καθόλου έτοιμος, δεν έχω την εμπειρία για κάτι τέτοιο. Από την άλλη, δεν θα το απέρριπτα, θα γούσταρα να το κάνω».

Για την προσωπική του ζωή:

«Δεν έχω σχέση. Η σχέση δεν θέλει χρόνο, θέλει αφοσίωση. Έτσι θέλω να είναι η κοπέλα, για να είμαι αφοσιωμένος. (…) Έχω φτάσει στα άκρα για μια σχέση μου, έχω πονέσει πάρα πολύ, έχω θυσιαστεί. Όταν είσαι ερωτευμένος, κάνεις πράγματα χωρίς να τα σκέφτεσαι».

Διαβάστε επίσης: Άστραψε και βρόντηξε ο Ψινάκης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τρίτη, 4 Ιανουαρίου 2011

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης