Θύμα απάτης η Ελένη Μενεγάκη

Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 1 Ιουνίου 2011, 19:59
Θύμα απάτης η Ελένη Μενεγάκη
Το φυσάει και δεν κρυώνει η Ελένη Μενεγάκη αυτό που της συνέβη πριν μερικά χρόνια. Με αφορμή ρεπορτάζ που προβλήθηκε στην εκπομπή για τους μεγαλύτερους απατεώνες, η παρουσιάστρια θυμήθηκε μια απατεωνιά που της είχε συμβεί πριν χρόνια:

Κάποιος άγνωστος, υποδυόταν τον αδερφό της και όχι μόνο έκανε πως γνωρίζει την Ελένη Μενεγάκη, αλλά έμπαινε και στα σπίτια γνωστών και φίλων της ως… «αδερφός» της!

«Και το περίεργο είναι ότι μου λέγανε πολλοί δικοί μου άνθρωποι, που κάναμε πολύ στενή παρέα, με μεγάλη σιγουριά: «ήμουνα με τον αδερφό σου εχθές». «Που τον βρήκατε;»

Και της απαντούσαν: «που μένει στη Γλυφάδα, που είναι αυτό, που ήρθε σπίτι μας, που εκείνο, που τ΄άλλο…»

«Δεν είναι αδερφός μου», τους απαντούσε η παρουσιάστρια. Και τότε της δείχνανε μέχρι και… φωτογραφίες του!

Η παρουσιάστρια είπε: «Ήταν ένας άλλος που δεν έμοιαζε ούτε οπτικά με τον αδερφό μου. Καμία σχέση. Δεν μπορούσαν να το πιστέψουνε. Μου λέγανε έχουμε κάνει τόσες συζητήσεις για σένα. Δεν μπορεί. Σε ξέρει τόσο καλά. Λέω με έχει μελετήσει. Αλλά δεν με ξέρει..»

Η παρουσιάστρια κινητοποιήθηκε γενικότερα, αφού όπως αποκάλυψε από τον αέρα της εκπομπής της: «στο παρατσάκ να τον πιάνανε. Κοίταξε, όσο κάνει ο άλλος πλάκα, λες εντάξει. Έχει ο καθένας το ψώνιο του. Όταν όμως το πράγμα σοβαρεύει και μπαίνει μέσα σε σπίτια και αρχίζει να μιλάει για άλλα θέματα, και ίσως πάνε να αναμειχθούν και οικονομικά, εκεί δεν παίζεις, γιατί σε σένα θα έρθει επάνω το πρόβλημα».

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 1 Ιουνίου 2011, 19:59