Το μοντέλο Ζέτα Θεοδωροπούλου, γνωστή λόγω του ότι είναι αχώριστη «φίλη» με το κουνελάκι της, αναγκάστηκε να απευθυνθεί στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, προκειμένου να εντοπιστεί χάκερ ο οποίος κλείνει για λογαριασμό της «πονηρά» ραντεβού με πελάτες. Φυσικά, όλη αυτή η ιστορία εν αγνοία της!

Πέρασαν 15 ημέρες και ο εφιάλτης συνεχίζεται για την εκρηκτική TV persona, μια και ο άγνωστος χάκερ έχει εισβάλει στις προσωπικές της σελίδες στο Facebook και συνομιλεί με τους θαυμαστές της με πολύ πονηρό και προσβλητικό τρόπο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Ζέτα Θεοδωροπούλου μίλησε στην εφημερίδα «Espresso» για αυτή την περιπέτειά της και, μεταξύ άλλων, ανέφερε: «Ζω έναν εφιάλτη. Δεν ξέρω πώς να το χαρακτηρίσω αυτό το περιστατικό. Με παίρνουν τηλέφωνα φίλοι μου και μου λένε ότι τους έχω κλείσει ραντεβού να πάμε για φαγητό και, ακόμη, κι ότι τους ζήτησα λεφτά για να περάσω μια βραδιά μαζί τους. Αυτό με θίγει και μπορεί να με πλήξει επαγγελματικά και προσωπικά» μας λέει εκνευρισμένη η νεαρή κοπέλα.

Φτάνοντας μάλιστα σε απόγνωση, κατήγγειλε το περιστατικό στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.
«Μου έκανε εντύπωση που ο συγκεκριμένος άνθρωπος μίλησε με επιχειρηματία και ισχυρίστηκε ότι επιθυμώ να τραγουδήσω σε νυχτερινό μαγαζί και ζητώ μεροκάματο 1.500 ευρώ. Ζητάω συγγνώμη και θέλω να γνωρίζουν όλοι ότι δεν είμαι εγώ πίσω απ’ όλα αυτά» προσθέτει η παρουσιάστρια-μοντέλο.

Διαβάστε επίσης: Ζέτα Θεοδωροπούλου: Πρόβα νυφικού αλά γαλλικά
Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 13 Ιανουαρίου 2011

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης