Θύμα απάτης στο Facebook έπεσε ο Σπύρος Χαριτάτος, σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής «Summer Live». Ο 38χρονος παρουσιαστής μίλησε τηλεφωνικά στην εκπομπή του Alter, το μεσημέρι της Παρασκευής.

Όπως εξήγησε ο ίδιος, είχε δημιουργήσει τέσσερα προφίλ και κάποιο άτομο του δημοσιογραφικού χώρου -αφήνοντας να εννοηθεί ότι υπήρξε συνεργάτης του- έσπασε τους κωδικούς του ενός από αυτά, για να μπορεί να συνομιλεί ερωτικά με νεαρά κορίτσια και γυναίκες: «Απευθύνθηκα στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, αλλά δεν θέλω να πω περισσότερα» είπε ο ίδιος και πρόσθεσε: «Ήρθαν και με βρήκαν ανήλικα παιδιά στην παραλία αυτές τις μέρες και μου είπαν πως είχαμε μια κουβέντα μαζί το προηγούμενο βράδυ, ενώ εγώ είχα να μπω στο Facebook μια εβδομάδα. Έτσι θορυβήθηκα και το κυνήγησα πιο σοβαρά».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο 38χρονος παρουσιαστής, τέλος, αν και ρωτήθηκε από την οικοδέσποινα της εκπομπής Ελένη Φωτοπούλου και τους συνεργάτες της για τα μελλοντικά του τηλεοπτικά σχέδια, δεν έδωσε καμία απάντηση και αρκέστηκε να πει γελώντας: «Για να σας πως ένα ευχάριστο… αυτή τη στιγμή κατευθύνομαι σε μια κοντινή παραλία για μπάνιο. Να ξέρετε ότι θα σας σκέφτομαι και στο πρόσθιο, αλλά και στο ύπτιο».

Πηγή: Yupi

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης