Απειλητικά μηνύματα στην ιστοσελίδα του κλαμπ των θαυμαστών της δέχτηκε η Μαριόν Κοτιγιάρ, η οποία και κατέφυγε στις αρχές.

Η Τερέζα «Τέρι» Γιούαν, η οποία ζει στο Κουίνς, συνελήφθη ως ύποπτη την Πέμπτη από το FBI, όπως δήλωσε ο Ρόμπερτ Ναρντόζα, εκπρόσωπος του γραφείου του εισαγγελέα στο Μπρούκλιν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εναντίον της Γιούαν απαγγέλθηκαν κατηγορίες για την αποστολή απειλητικών μηνυμάτων στη Γαλλίδα ηθοποιό. Η Γιούαν τέθηκε προσωρινά υπό κράτηση αλλά την Παρασκευή αφέθηκε ελεύθερη με εγγύηση 50.000 δολαρίων, ανακοίνωσαν οι αρχές.

Η Γιούαν κατηγορείται για την αποστολή πολλών απειλητικών βίντεο και μηνυμάτων στην ιστοσελίδα, μεταξύ των οποίων και ένα στο οποίο έλεγε ότι γνωρίζει το πρόγραμμα της ηθοποιού και σχεδιάζει να τη συναντήσει.

Η 35χρονη Κοτιγιάρ, η οποία έχει βραβευτεί με Όσκαρ για τον ρόλο της ως Εντιθ Πιαφ στο «Ζωή σαν Τριαντάφυλλο», εμφανίζεται στην τελευταία ταινία του Γούντι Αλεν «Midnight in Paris», ενώ θα πρωταγωνιστεί και στην επόμενη ταινία της σειράς Μπάτμαν «The Dark Knight Rises».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης