Η Tulisa Contostavlos αποκάλυψε ότι σε ηλικία 16 ετών έπεσε θύμα σεξουαλικής κακοποίησης. Η 24χρονη τραγουδίστρια, αναφερόμενη στην τραυματική εμπειρία που βίωσε σε μία τόσο τρυφερή ηλικία, γράφει στην αυτοβιογραφία της ότι ένα βράδυ που είχε βγει έξω με φίλους της, είδε κάποιους από την παρέα της να ρίχνουν χάπια μέσα στα ποτά τους.

Η ίδια εξήγησε τότε στους… καλούς της φίλους, ότι δεν θα ήθελε να εμπλακεί σε μία τέτοια κατάσταση και μάλιστα τους είπε ότι έπασχε από κάποιο πρόβλημα υγείας για να μην της ρίξουν ναρκωτικά στο ποτό της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Έλα όμως που εκείνοι δεν την άκουσαν… Η Tulisa μέθυσε ξαφνικά, βγήκε έξω από το κλαμπ να πάρει καθαρό αέρα και μετά το μόνο που θυμάται είναι να ξυπνάει σε ένα αυτοκίνητο!

Ένιωσε περίεργα, σύμφωνα με όσα αναφέρει στο βιβλίο με τίτλο «Honest: My Story So Far» και έχασε πάλι τις αισθήσεις της. Όταν ξύπνησε βρέθηκε σε ένα άγνωστο υπνοδωμάτιο.

«Δεν μπορούσα ούτε να κινηθώ, πόσο μάλλον να σηκωθώ ή να μιλήσω». Η Tulisa διαπίστωσε ότι ένας «φίλος» της είχε κάνει σεξ μαζί της, χωρίς την συγκατάθεση της. Το σοκ ήταν μεγάλο για εκείνη, καθώς ο άνθρωπος -που μέχρι εκείνη τη στιγμή θεωρούσε δικό της- την εκμεταλλεύτηκε με τον χειρότερο τρόπο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης