Θύμα της οικονομικής κρίσης και ο Αρναούτογλου

Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 2 Φεβρουαρίου 2009, 23:17
Κορίνα Ασλανίδου
Θύμα της οικονομικής κρίσης και ο Αρναούτογλου

Δύσκολοι καιροί για πρίγκιπες αλλά και για παρουσιαστές. Η οικονομική κρίση «χτύπησε» και το καλό παιδί της τηλεόρασης, το πιο... κλαψιάρικο παιδί της τηλεόρασης, θα έλεγα εγώ, Γρηγόρη Αρναούτλογου, αφού οι υπεύθυνοι του «μεγάλου καναλιού», σύμφωνα με πληροφορίες του «ψαλίδισαν» το μισθό. Ο κόσμος του παρουσιαστή, από όμορφος, έγινε... άσχημος. Η αμοιβή του, όπως λέγεται, έφτανε τις 400.000 ευρώ το χρόνο και τώρα μειώθηκε κατά 30%.

Αν και στην αρχή ο παρουσιαστής πανικοβλήθηκε, δε διαμαρτυρήθηκε, καθώς δεν μπορεί να ξεχάσει τα όσα είχε πει σε συνέντευξή του, ο διευθυντής προγράμματος του Mega, Πέτρος Μπούτος, «Δε θεωρώ ότι ο Γρηγόρης Αρναούτογλου δεν μπορεί να διεκδικήσει και πάλι την πρωτιά. Το θέμα είναι ότι αυτό είναι κάτι που εξαρτάται απόλυτα από τον ίδιο. Όταν εκείνος θα αποφασίσει ότι θέλει να αναγεννηθεί και να διεκδικήσει αυτό που είχε στο παρελθόν θα είμαστε κοντά του. Νομίζω ότι αυτή τη στιγμή, ο Γρηγόρης, έπειτα από μια κακή περυσινή χρονιά και μια μέτρια φετινή, έχει πιεστεί πολύ και δεν έχει την ψυχραιμία να δει τι χρειάζεται να πράξει σε βάθος χρόνου». Ο κ. Μπούτος μάλιστα είχε αποκαλέσει την Ελένη Μενεγάκη «σταθερή αξία» και για το Γρηγόρη δεν είχε πει ούτε μια καλή κουβέντα.

Ακόμη... βουίζει στα αυτιά του παρουσιαστή η συνέντευξη του διευθυντή του, γι αυτό και αποφάσισε να δεχτεί τη μείωση μισθού, χωρίς παράπονα. Σύμφωνα όμως με στενούς του συνεργάτες, ο παρουσιαστής κουράστηκε στο πρωινό και θα ήθελε να επιστρέψει στα... παλιά, να γυρίζει στα χωριά με ένα μικρόφωνο στο χέρι, ενώ δε θα έλεγε όχι και σε ένα βραδινό σόου... Του έλειψε μάλλον η συμπαθέστατη αγελάδα Κλάρα...

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 2 Φεβρουαρίου 2009, 23:17