Λίγες ώρες μετά το θάνατο της Μπόμπι Κριστίνα Μπράουν, η οποία πέρασε έξι μήνες σε κώμα, η σορός της μεταφέρθηκε στο νεκροτομείο «Fulton County Medical Center», προκειμένου οι ιατροδικαστές να εξετάσουν σε βάθος τα ακριβή αίτια του θανάτου της.

Την ίδια στιγμή, συγγενείς της 22χρονης κόρης της Γουίτνεϊ Χιούστον συγκεντρώθηκαν έξω από την κλινική όπου βρισκόταν τις τελευταίες εβδομάδες, για το τελευταίο αντίο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η νεαρή γυναίκα είχε βρεθεί στις 31 Ιανουαρίου αναίσθητη στο μπάνιο του σπιτιού της στην Ατλάντα. Επανήλθε στη ζωή από τις υπηρεσίες πρώτων βοηθειών αλλά έχασε ένα σημαντικό μέρος των εγκεφαλικών λειτουργιών της και παρέμενε σε κώμα τους έξι τελευταίους μήνες.

Σύμφωνα με την ειδησεογραφική ιστοσελίδα TMZ, πέθανε μετά την απόφαση της οικογένειας να σταματήσει κάθε ιατρική φροντίδα. 

Πολλοί φαν αλλά και διάσημοι του Χόλιγουντ ανέβασαν στο Twitter μηνύματα υποστήριξης στην οικογένεια, λέγοντας ότι στο τέλος η Μπόμπι πήγε να συναντήσει την πολυαγαπημένη μητέρα της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μια πολύ όμορφη φωτογραφία με την Μπόμπι μωρό στην αγκαλιά της μητέρας της ανέβασε η Beyonce στο Twitter γράφοντας. «Η καρδιά μου ράγισε αναπάυσου εν ειρήνη».

«Αναπαύσου στον Παράδεισο. Ήσουν πολύ αγαπημένη, Μπόμπι Κριστίνα Μπράουν», έγραψε στο Twitter η ηθοποιός και παρουσιάστρια Χόλι Ρόμπινσον Πίτι.

«Επιτέλους εν ειρήνη!» έγραψε στο Twitter η τηλεοπτική παραγωγός Όπρα Γουίνφρι.

«Η καρδιά μου είναι πραγματικά βαριά. Αναπαύσου εν ειρήνη με τη μαμά σου», έγραψε επίσης στο Twitter η ραπ μουσικός και παραγωγός Μίσι Έλιοτ.

Οι γονείς της Μπόμπι Κριστίνα Μπράουν χώρισαν το 2006 και πήραν διαζύγιο το 2007. Η κηδεμονία του παιδιού ανατέθηκε στη Γουίτνι Χιούστον. Οι δύο τους ήταν πολύ δεμένες και η Μπόμπι συνόδευε συχνά τη μητέρα της σε θεάματα ή εκδηλώσεις.

Το δυστύχημα της Μπόμπι Κριστίνα Μπράουν υπενθυμίζει παραδόξως εκείνο που συνέβη στη μητέρα της η οποία βρέθηκε νεκρή μέσα στο μπάνιο ενός ξενοδοχείου του Λος Άντζελες στις 11 Φεβρουαρίου 2012, την παραμονή μιας τελετής για τα βραβεία Γκράμι.




Επιμέλεια: Κατερίνα Νινιού

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης