Δεν άρεσε στην Άντα Λιβιτσάνου η διοργάνωση και τα τραγούδια του ελληνικού τελικού της Eurovision και εξήγησε τους λόγους σε συνέντευξή της στο tralala.

Χθες πραγματοποιήθηκε ο διαγωνισμός για την επιλογή εκπροσώπου μας στη Eurovision. Ποια η γνώμη σου για την όλη διοργάνωση;

«Είναι η πρώτη φορά στη ζωή μου που βλέπω τον διαγωνισμό για επιλογή τραγουδιού και όλο αυτό έγινε επειδή υπήρχαν φίλοι on stage για να διαγωνιστούν άλλα και backstage. Δεν θα καθόμουν ποτέ να το δω, διότι δεν με αφορά το είδος της μουσικής που συνήθως επιλέγεται. Η διοργάνωση, λοιπόν, καθότι δεν έχω μέτρο σύγκρισης, θα ήταν άδικο να κριθεί και ειδικά σε τέτοιες εποχές».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εσύ ποιο τραγούδι από τα έξι είχες ξεχωρίσει και ήθελες να μας εκπροσωπήσει στη Eurovision;

«Όλοι οι ερμηνευτές είναι νέοι, όμορφοι, φρέσκοι και με διαφορετικότητα. Η Eurovision πιστεύω ότι είναι ένα συνολικό θέαμα που απαιτεί χορό και τραγούδι, γι’ αυτό και μου άρεσε η Αντιγόνη. Τα τραγούδια σε γενική ομολογία ήταν αδιάφορα έως -κακά- στα δικά μου αυτιά, που ούτως ή άλλως δεν ακούνε πολλά κοινά αποδεκτά είδη (στην Ελλάδα)».

Τελικά η επιλογή του Λούκα Γιώρκα πώς σου φάνηκε; Μπορεί να μας φέρει το επιθυμητό αποτέλεσμα αυτό το είδος τραγουδιού;

«Ο Λούκας είναι ένα πολύ συμπαθές παιδί με φωνή, αλλά το τραγούδι και επιμένω σε αυτό (γιατί πολλοί βιάστηκαν να πουν) δεν μου άρεσε καθόλου. Μακάρι να πάει καλά και να κερδίσει. Εύχομαι να έχει καλή πορεία σαν τραγουδιστής, αλλά το συγκεκριμένο τραγούδι για εμένα είναι κακό. Στα δικά μου αυτιά, και αυτό είναι δικαίωμα του καθενός, νομίζω».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Διαβάστε επίσης: Τα σχόλια των επωνύμων για την Eurovision

Πέμπτη, 3 Μαρτίου 2011

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης