Αθηνά Οικονομάκου: Μιλάει πάλι για τα προσωπικά της

Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 1 Ιουλίου 2011, 14:31
Αθηνά Οικονομάκου: Μιλάει πάλι για τα προσωπικά της
Για τον έρωτα, τον γάμο και τα παιδιά μίλησε η Αθηνά Οικονομάκου. Η νεαρή ηθοποιός, την οποία γνωρίσαμε μέσα από τον ρόλο της κακιάς «Ξένιας» στη «Ζωή της Άλλης», αποκάλυψε ότι:

«Όταν ερωτεύομαι, τρέχω με χίλια. Μου δίνει τρομερή ενέργεια όλο αυτό. Λειτουργώ πιο ξεκάθαρα, πιο δυναμικά, πιο παθιασμένα, έχω τρομερή ενέργεια».

Πώς αντιδρά όμως, όταν δεν υπάρχει η απαραίτητη ανταπόκριση από την άλλη πλευρά; «Είμαι δοτική, αλλά, αν δω ότι δεν υπάρχει ανταπόκριση, απομακρύνομαι με τον τρόπο μου. Δεν αφήνω τον εαυτό μου να πληγωθεί. Δεν είμαι χύμα. Θέλω και την ασφάλεια, και τη σιγουριά και πάω βήμα-βήμα» λέει στο περιοδικό «In Style».

Ακόμα και αν έχει πέσει με τα... μούτρα σε κάποιον, «ο άλλος δεν το καταλαβαίνει». Αυτό που θέλει είναι «να δω ότι και ο άλλος είναι έτοιμος γι΄ αυτό που δίνω και να δώσει κάτι ανάλογο».

Πώς αντιδρά σε ένα χωρισμό, ακόμα και αν τον έχει αποφασίσει η ίδια; «Ακόμα κι αν έχω αποφασίσει πως θέλω να χωρίσω, προκαλώ τον άλλον να το πει. Κάνω τα πάντα για να φτάσει στο σημείο ο άλλος να μου το πει. Δεν το κάνω εύκολα αυτό το βήμα».

Τι λέει για τον γάμο; «Τον σκέφτομαι αλλά όχι για τώρα. Για το απώτερο μέλλον. Το βασικό που με απασχολεί είναι να βρω έναν σύντροφο που θα μπορώ να μοιραστώ την υπόλοιπη ζωή μου μαζί του και να μπορεί να γίνει ο πατέρας των παιδιών μου».

Όσο για τη μητρότητα; Δεν σκέφτεται να κάνει παιδιά άμεσα, τρελαίνεται όμως με των άλλων.

ΠΗΓΗ: Star

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 1 Ιουλίου 2011, 14:31