Η Αθηνά Πολίτη, γεννήθηκε στην Κρήτη και είναι Ιχθείς.

Από μικρή, ασχολείται με την μουσική με τη παρότρυνση και υποστήριξη των γονιών της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Έχει συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα ονόματα της νυχτερινής διασκέδασης. Ενδεικτικά συνεργάστηκε με τον Πάνο Κιάμο, τον Νίκο Οικονομόπουλο, τον Θάνο Πετρέλη, τον Δημήτρη Χρυσοχοΐδη, τον Χρήστο Πάζη και άλλους.

Η Αθήνα Πολίτη βρίσκεται σε περιοδεία σε clubs σε όλη την Ελλάδα, προωθώντας το νέο της CD Single «Εσπασα και δεν αντέχω». Την μουσική έγραψε ο συνθέτης των επιτυχιών Πάνος Καπίρης και τους στίχους ο Θανάσης Καραβέλας.

Η καλοκαιρινή διασκευή «Έσπασα και δεν αντέχω» έχει ρυθμό reggaeton και το κομμάτι δημιουργήθηκε από τον DJ Smastoras. Τους στίχους στο χορευτικό remix, συμπληρώνει ο AxtipitoS MC. Μάλιστα η τραγουδίστρια, ετοιμάζει και μια συνεργασία σε νυχτερινό μαγαζί που θα κάνει αίσθηση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Είμαι πολύ χαρούμενη καταρχάς που το νέο μου κομμάτι ακούγεται στο ραδιόφωνο. Δούλεψα σκληρά και σέβομαι τους συνεργάτες μου. Η επιτυχία ανήκει σε όλους μας. Μακάρι τον Οκτώβριο να πάνε όλα καλά και να βρίσκομαι σε μια συνεργασία όνειρο για μένα» ανέφερε η πανέμορφη Αθηνά που φωτογραφήθηκε για γνωστό περιοδικό.

Επιμέλεια: Θωμάς Μαγδαληνός

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης