Είναι από τα τηλεοπτικά πρόσωπα, που, όπως όλα δείχνουν, ήρθαν για να μείνουν, αφού στην πρώτη της δουλειά μπροστά από τις κάμερες χαράχθηκε στη συνείδηση του κοινού.

Η Αθηναΐς Νέγκα ήταν καλεσμένη στο talk show του Πέτρου Κωστόπουλου και μίλησε για όλους και για όλα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για το «Just The 2 Of Us»:

«Δεν ξέρω, νομίζω πως ο Βλοντάκης αισθάνθηκε άσχημα. Αισθάνθηκε άβολα εκείνη τη στιγμή, αλλά μετά το κατάλαβε. (..) Πήγα να κάνω μία δουλειά για πρώτη φορά και ήταν δύσκολο για μένα. (..) Αισθάνθηκα πως οι δηλώσεις της Μαριάννας ήταν άσχημες για μένα. Ο Καπουτζίδης αισθάνθηκε άβολα. Δεν είχα σκοπό να γίνει όλο αυτό, απλά αισθάνθηκα άσχημα και ήθελα να το πω! (..) Τα παιχνίδια αυτά είναι σαν το ποδόσφαιρο. Το έλεγα και στο σόου, τα παιχνίδια φέρνουν διαφωνίες».

Για τη δημοσιότητα που κέρδισε:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Στην αρχή ήμουν ημι-διάσημη. Κάπου στο τέλος συνδύαζαν τη φάτσα μου με το show. Είναι ωραίο συναίσθημα».

Για τον Ουγγαρέζο:

«Ο Δημήτρης έχει αυτό το αντρικό χιούμορ που γουστάρουν οι άνδρες, αλλά εγώ δεν γουστάρω. Μερικές φορές, όμως, γέλασα πολύ».

Για τον σύντροφό της:

«Ο άνδρας μου είναι πολύ ωραίος γκόμενος και είναι καλός μπαμπάς. Δεν έχουμε ιδιαίτερο πρόβλημα με τον γάμο. Μπορεί να το κάνουμε μπορεί και όχι. Γιατί, όμως, για το πάρτι;»

Για τον πατέρα της:

«Δεν παίρνω τις ταινίες του μπαμπά μου να τις δω. Ένα τραύμα είναι τραύμα. Δεν μπορώ να αντέξω πολύ ώρα. Χαίρομαι που έχω ένα ντοκουμέντο, αλλά όχι για πολλή ώρα».

Για τις «επιτυχίες» της στους άνδρες και τις γυναίκες:

«Και από παλιά μου την έπεφταν, που δεν με είχαν δει. Μπορεί να απογοήτευσα και κάποιους. Πολλές γυναίκες μου την πέφτουν. Έχω κάτι. Τι είναι αυτό, άραγε;».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης