H Adele μετά από τρία χρόνια απουσίας επέστρεψε δυναμικά στη μουσική βιομηχανία με το άλμπουμ «25». Η Βρετανίδα τραγουδίστρια που έχει καταφέρει να ξεχωρίσει για την εντυπωσιακή φωνή της βρίσκεται σε μία από τις πιο καλύτερες περιόδους της ζωής της. Οι πωλήσεις του νέου της δίσκου σαρώνουν και η οικογενειακή της ευτυχία δεν κρύβεται.

Η Adele σε συνέντευξη που έδωσε στην εκπομπή «60 Minutes» μεταξύ άλλων μίλησε για τα κιλά που έχει χάσει από την αρχή της καριέρας της και τις νέες διατροφικές της συνήθειες. Μετά την απόκτηση του γιου της έκανε ένα μεγάλο διάλειμμα από τις επαγγελματικές μουσικές υποχρεώσεις της και είχε τον χρόνο να χάσει τα κιλά της εγκυμοσύνης, αλλά και να αλλάξει τις διατροφικές της συνήθειες. «Πάντα με ρωτούσαν για τα κιλά μου και το στιλ μου. Είναι ενοχλητικό που δεν κάνουν τις ίδιες ερωτήσεις στους άντρες. Αλλά αυτό που εντυπωσίαζε πάντα τον κόσμο είναι το γεγονός ότι είχα μια plus size σιλουέτα και κατάφερα να γίνω επιτυχημένη» σχολίασε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από την εγκυμοσύνη της μέχρι και σήμερα έχει χάσει πάνω από 28 κιλά. Από τότε ακολουθεί μια υγιεινή διατροφή αλλά και ένα πρόγραμμα γυμναστικής μαζί με τον σύντροφό της, Simon Konecki. Επίσης, έκοψε το κάπνισμα και κάνει Pilates και γυμναστική δύο φορές την εβδομάδα.

Πηγή: govastileto.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης