Καλεσμένη στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη «Μεσάνυχτα» ήταν το βράδυ της Τετάρτης η Αφροδίτη Λασκούδη, την οποία γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή της στον διαγωνισμό Playmate 2002.

Μετά την αποκλειστική συνέντευξη που έδωσε η Αφροδίτη Λασκούδη στο www.govastileto.gr όπου και μίλησε για το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει, σε μια από τις σπάνιες τηλεοπτικές της εμφανίσεις μας συγκίνησε με τα όσα είπε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το 2013 ήταν όπως είπε μια χρονιά κομβικής σημασίας για εκείνη, με αρκετά δυσάρεστα γεγονότα, με πρώτο από αυτά τον χαμό του πολυαγαπημένου της παππού. Έξι μήνες αργότερα ένα θέμα υγείας του πατέρα της ταράζει και πάλι τα νερά, ενώ η χρονιά κλείνει με εκείνη να βρίσκεται στο νοσοκομείο έχοντας διαγνωστεί με σακχαρώδη διαβήτη τύπου 1. Μιλώντας για αυτό, η Αφροδίτη Λασκούδη εξομολογήθηκε μεταξύ άλλων: «Εκείνο το διάστημα δούλευα πολλές ώρες, κουραζόμουν, νόμιζα ότι είχα ίωση. Άρχισα να χάνω πολλά κιλά, λειψυδρία, συχνοουρία, είναι τα πρώτα σημάδια του σακχαρώδη διαβήτη, αλλά κυρίως τα κιλά. Έφτασα στο νοσοκομείο περίπου 46 κιλά, οστεομένη! […] Κάνω τις εξετάσεις και περιμένω ατελείωτες ώρες να πάρω τις αιματολογικές. Φτάνει 5 το πρωί και εμφανίζεται ένας γιατρός και μου ανακοίνωσε πως έχω σακχαρώδη διαβήτη! Είχα πάθει κετοξέωση, είχα 450 ζάχαρο! Ήμουν στο όριο να πέσω σε διαβητικό κώμα! […] Η πρώτη μου αντίδραση ήταν ότι πίστεψα πως δεν θα κάνω παιδιά! […] Δεν μπορείς να υπάρξεις, δεν μπορείς να ζήσεις χωρίς ινσουλίνη».

Αναφέρθηκε όμως και στα νέα δεδομένα της προσωπικής της ζωής και την τεσσάρων μηνών κορούλα της, ενώ μίλησε ανοιχτά και εξέφρασε την επιθυμία να υιοθετήσει ένα παιδί και συγκεκριμένα το εγκαταλελειμμένο βρέφος που εγκατέλειψε το προηγούμενο διάστημα μια 24χρονη κοπέλα σε είσοδο πολυκατοικίας στη Θεσσαλονίκη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δείτε το βίντεο…

 

 

Πηγή: govastileto.gr

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης