Η Κατερίνα Ζαρίφη μίλησε στο περιοδικό «Λοιπόν» για τα πρώτα επαγγελματικά της βήματα στο χώρο της ηθοποιίας και συγκεκριμένα για τη συμμετοχή της στην ταινία «Λάρισα Εμπιστευτικό». Βέβαια, δεν παρέλειψε να σχολιάσει τα τεκταινόμενα στην TV, αλλά και στην πραγματική ζωή!

Για τη συμμετοχή της στη νέα ταινία, του Στράτου Μαρκίδη, «Λάρισα Εμπιστευτικό» δήλωσε: «Τώρα, αν σου πω ότι ένα όνειρο μου έγινε πραγματικότητα, θα γίνω κομματάκι γραφικούλα, αλλά έτσι ακριβώς είναι… Από παιδί ήμουν αυτό το κλασικό σουργελάκι, που κρύβει σχεδόν κάθε ελληνική οικογένεια, που διασκεδάζει τα σόγια με σκετς, τραγούδι κλπ Αλλά το ότι θα χτύπαγε το τηλέφωνό μου από τον Στράτο Μαρκίδη για να παίξω στο «Λάρισα Εμπιστευτικό» ξεπέρασε και την δική μου φαντασία! Ότι θα μου έστελναν σενάριο με ρόλο! Και πραγματικά τον ευχαριστώ γι’ αυτήν την εμπειρία».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σχολιάζοντας τα τηλεοπτικά προγράμματα της σεζόν που μόλις τελείωσε η Κατερίνα Ζαρίφη τόνισε: «Κερδισμένο είναι το λατρεμένο μου “Ράδιο Αρβύλα”, το “Νησί”, το “Master Chef”, το “Just The Two Of Us”, το “Dancing With The Stars” και το “Δέστε τους”. Δεν μπορώ να μιλήσω για χαμένους, αλλά μπορώ να δώσω ειδικά βραβείο “επιβίωσης” στους συναδέλφους στο Alter μπροστά και πίσω από τις κάμερες» ενώ στην ερώτηση πιο τηλεοπτικό πρόσωπο θεωρεί πως ξεχώρισε απάντησε: «Για μένα είναι ο Δημήτρης Σκαρμούτσος. Τόσο άμεσο τηλεοπτικό λόγο, με τόσο αντικομφορμιστική εμφάνιση, αλλά παράλληλα και τόσο γνώση στο αντικείμενό του. Για μένα ήταν ευχάριστη τηλεοπτική έκπληξη της σεζόν».

Για τις φήμες που τη θέλουν να ανεβαίνει και στο θεατρικό σανίδι την ερχόμενη σεζόν, είπε: «Κι αυτό το μάθατε; Και εκεί συζητάμε κάτι, που είναι τόσο ωραίο κι αν γίνει, θα με κάνει ακόμα πιο χαρούμενη. Αλλά, ούτως ή άλλως, θα το μάθετε πρώτοι».

Θα έχει και τηλεοπτικό βήμα τον ερχόμενο χειμώνα; «Αυτό είναι μια καλή ερώτηση… Βάσει των τωρινών δεδομένων νομίζω πως ναι! Αλλά επειδή η ελληνική τηλεόραση έχει γίνει σαν τον καιρό της Αθήνας – ηλιοφάνεια και μπόρα μέσα σε δευτερόλεπτα – όλα μπορεί να ανατραπούν. Θα σου πω, λοιπόν, ότι θα κάνω τηλεόραση 5 λεπτά πριν βάλω “ψείρα” και βγω στο πλατό. Και πίστεψέ με, όχι από επιλογή δική μου!».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τέλος, σχολιάζοντας την πολιτική πραγματικότητα δηλώνει αγανακτισμένη με τον δικό της τρόπο και η ίδια, λέγοντας: «Αγανακτώ κάθε μέρα και περισσότερο. Αγανακτώ με την εικόνα του 80χρονου παππού που πουλάει χαρτομάντηλα έξω από το σούπερ μάρκετ της γειτονιάς μου, με τους νέους της τωρινής γενιάς που εγκλωβίστηκαν σε μια κατάσταση που δεν επέλεξαν, με τις “εκπτώσεις” που κάνουμε όλοι λόγω του άδειου μας τραπεζικού λογαριασμού. Αγανακτώ που πια περπατάω σε μια πόλη αγέλαστων ανθρώπων».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης