Η Kayla Collins φωτογραφίζεται φορώντας μόνο sexy εσώρουχα και δηλώνει πως αγαπάει με όλη της την καρδιά τους Άγγλους…

Με αυτά τα εσώρουχα σίγουρα θα σε λατρέψουν και οι Άγγλοι Το πρώην μοντέλο του Playboy, που είχε σχέση με τον άσο της Chelsea Ashley Cole για περισσότερο από ένα μήνα, μίλησε για αυτή τη σχέση-που ομολογουμένως έληξε γρήγορα- στο βρετανικό περιοδικό «Zoo»:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Βγήκαμε μερικά ραντεβού με τον Ashley και αμέσως όλοι άρχισαν να λένε ότι παντρευόμαστε, ότι θα κάνουμε παιδιά και πως ήδη συγκατοικούμε», δήλωσε το 23χρονο μοντέλο και πρόσθεσε:

«Ο Ashley και εγώ είμαστε φίλοι από πέρυσι το καλοκαίρι που γνωριστήκαμε στο Λος Άντζελες, πολύ πριν αποφασίσω να πάω στο “I’m A Celebrity”. Δεν είχα ιδέα πόσο γνωστός είναι εδώ σαν ποδοσφαιριστής. Τον ήξερα ως Ashley, όχι σαν τον “Ashley Cole”. Είναι πολύ γλυκός τύπος και παρά τα όσα έχω ακούσει, είναι καλός άνθρωπος».

Εν τω μεταξύ ο διάσημος ποδοσφαιριστής φημολογείται πως προσπαθεί να αναθερμάνει τη σχέση του με την πρώην σύζυγό του, Cheryl Cole, με την οποία χώρισε τον Φεβρουάριο του 2010 όταν έγινε γνωστό πως ο Ashley την είχε απατήσει αρκετές φορές.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Kayla σε άλλο σημείο της συνέντευξής της παραδέχτηκε πως είναι μεγάλη θαυμάστρια των Άγγλων: «Ο, Θεέ μου! Λατρεύω τους Άγγλους, γιατί είναι ευγενικοί και φέρονται σωστά. Είμαι σίγουρη πως υπάρχουν πολλοί μ…..ς εκεί έξω, αλλά στην πλειονότητά τους είναι καλοί», τόνισε!

Διαβάστε επίσης: Χαμηλούς τόνους κρατά ο Άσλι Κόουλ
Πρώτη καταχώρηση: Σάββατο, 22 Ιανουαρίου 2011

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης