Αγωγή σε παίκτρια του «The Voice»

Πρώτη καταχώρηση: Σάββατο, 25 Ιανουαρίου 2014, 09:22
Αγωγή σε παίκτρια του «The Voice»
Tα πρώτα παρατράγουδα στο «The Voice» ξεκίνησαν ήδη με… μηνύσεις! Σύμφωνα με το «Secret» των Παραπολιτικών, οι παραγωγοί του talent show κατέθεσαν αγωγή εναντίον υποψήφιας παίκτριας, η οποία δεν κατάφερε να «στριφογυρίσει» τις καρέκλες των κριτών και να επιλεχθεί από κάποιον.

Οι παραγωγοί είναι Ολλανδοί και Αμερικάνοι, ενώ οι άνθρωποι του ANT1 εκτελούν απλώς εντολές. Επομένως, η 29χρονη Σταματίνα Καντά έχει να αντιμετωπίσει τους σκληρούς, ξένους παραγωγούς και την αγωγή, η οποία αναφέρει ότι «αθέτησε τον όρο του συμβολαίου με την παραγωγή, σύμφωνα με τον οποίο μέχρι την οριστική λήξη της μετάδοσης του show απαγορεύεται η εμφάνιση ή η συνέντευξη των συμμετεχόντων σε οποιοδήποτε ραδιοτηλεοπτικό ή έντυπο μέσο ή ακόμα και στο Ίντερνετ, εκτός του ομίλου ANT1».

Η παίκτρια όχι μόνο μίλησε σε εκπομπή άλλου καναλιού, αλλά «ανέφερε και λεπτομέρειες για τον τρόπο διεξαγωγής του παιχνιδιού, αποκαλύπτοντας ότι το τραγούδι που ερμήνευσε ήταν ανάμεσα σε άλλα πενήντα, σε λίστα που της δόθηκε περίπου μια βδομάδα πριν τα γυρίσματα».

Η αγωγή καταλήγει αναφέροντας ότι «επλήγη το κύρος αλλά και η αξιοπιστία του show, ενώ αποκαλύφθηκαν και δεδομένα που αφορούν την επιλογή των συμμετεχόντων».

Τέλος, να πούμε ότι ο ANT1 δεν έχει τοποθετηθεί επί του θέματος, το οποίο εξετάζεται από τη νομική του υπηρεσία.

Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 25 Ιανουαρίου 2014, 12:07