Την περιοδεία της «Unbreakable World Tour» αναγκάστηκε να διακόψει η Janet Jackson λόγω σοβαρού προβλήματος υγείας που φαίνεται να αντιμετωπίζει σύμφωνα με τον διεθνή Τύπο.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα Radar Online η τραγουδίστρια είναι αντιμέτωπη με έναν όγκο στον λαιμό, ο οποίος μπορεί να αποδειχθεί κακοήθης. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα Radar Online η τραγουδίστρια είναι αντιμέτωπη με έναν όγκο στον λαιμό, ο οποίος μπορεί να αποδειχθεί κακοήθης. «Οι γιατροί βρήκαν μια νεοπλασία στις φωνητικές χορδές της Janet, κάτι που μπορεί να αποδειχθεί πολύ σοβαρό» είπε μια πηγή από το περιβάλλον της τραγουδίστριας και πρόσθεσε ότι «πρόκειται για μια κατάσταση που πρέπει να αντιμετωπιστεί αμέσως.»

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι εξελίξεις έχουν θορυβήσει ακόμη και τους γονείς της, καθώς η τραγουδίστρια δεν καπνίζει και φροντίζει να ζει μια υγιεινή ζωή. Τώρα όλοι περιμένουν με μεγάλη αγωνία την τελική διάγνωση.

Η βραβευμένη με Grammy τραγουδίστρια είχε ανακοινώσει την παραμονή των Χριστουγέννων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ότι αναβάλει την παγκόσμια περιοδεία της γράφοντας: «Θέλω να ξέρετε αυτό που έμαθα σήμερα από τους γιατρούς μου. Ότι πρέπει να κάνω μια εγχείρηση σύντομα. Ραγίζει η καρδιά μου που σας λέω ότι είμαι αναγκασμένη να αναβάλω το Unbreakable Tour έως την άνοιξη. Κάθε σταθμός θα επαναπροσδιοριστεί. Σας παρακαλώ, κρατήστε τα εισιτήρια σας».

Πηγή: govastileto.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης