Ο νοσοκόμος που πήγε στο σπίτι του Travolta ισχυρίζεται ότι η πτωματική ακαμψία στο σώμα του γιου του είχε ήδη επέλθει όταν εκείνος κάλεσε το ασθενοφόρο.

Ο Tarino Lightbourne, ο οποίος κατηγορείται ότι προσπάθησε να αποσπάσει χρήματα από τον ηθοποιό μετά τον θάνατο του 16χρονου Jett, επιμένει ότι οι γονείς άργησαν να φωνάξουν βοήθεια και ότι ήταν πολύ αργά για το μικρό αγόρι, το οποίο υπέστη μια κρίση στο μπάνιο της οικογένειας στο εξοχικό σπίτι στις Μπαχάμες, στις 2 Ιανουαρίου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Lightbourne δήλωσε: «Οι κόρες των ματιών του είχαν διασταλεί. Κηλίδες αίματος είχαν ξεραθεί στο στόμα, τα αυτιά και την μύτη του. Το αγόρι ήταν νεκρό. Κανένα σημάδι ζωής».

Υπάρχουν ισχυρισμοί ότι ο Lightbourne και η συγκατηγορούμενή του, πρώην γερουσιαστής Pleasant Bridgewater, ζήτησαν από τον Travolta 18 εκατομμύρια λίρες για να μην καταθέσουν ότι οι γονείς επίτηδες δεν κάλεσαν γρήγορα το ασθενοφόρο.

Η πρώην γερουσιαστής και ο Tarino επίσης κατηγορούνται ότι κατέστρεψαν έγγραφο σχετικό με την υπόθεση, το οποίο θα αποκάλυπτε το όνομα του οδηγού του ασθενοφόρου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Και οι δύο αρνούνται τις κατηγορίες. Η υπόθεση συνεχίζεται.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης