Μέχρι τώρα έκανε μόνο θέατρο και την ήξεραν κυρίως οι θεατρόφιλοι, οι θεατρικοί παραγωγοί, οι σκηνοθέτες. Σήμερα, πρωταγωνιστεί στην πιο εμπορική σειρά της φετινής σεζόν, υποδύεται τη «Μυρτώ», την τηλεοπτική σύντροφο του Γιάννη Τσιμιτσέλη και κάνει μεγάλη επιτυχία.

Η Βασιλική συστήνεται στους αναγνώστες του «Down Town Κύπρου» και μιλάει για τη ζωή της, τα παιδικά της χρόνια, το «Κάτω Παρτάλι», τις οικονομικές της απολαβές, τους έρωτες που ζει και τις δύσκολες στιγμές της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πώς το βιώνεις όλο αυτό που γίνεται; «Προσπαθώ να το διαχειριστώ ήρεμα και ωραία, χωρίς ακρότητες. Δεν θέλω να αλλάξει η καθημερινότητά μου, αλλά βλέπω ότι κάτι διαφορετικό έχει συμβεί. Είμαι σε ένα στάδιο που ο άλλος λέει «ωχ μωρέ, πού την ξέρω αυτή;». Το σκέφτεται, μετά του έρχεται στο μυαλό και πλησιάζει για να μου μιλήσει. Κοίτα, το styling του ρόλου που υποδύομαι, της Μυρτούς, είναι διαφορετικό από το δικό μου. Εγώ στην καθημερινότητά μου είμαι πολύ χύμα. Δεν αναγνωρίζομαι πολύ εύκολα. Νιώθω άνετα όταν έρχονται να μου μιλήσουν, αλλά αισθάνομαι αμήχανα όταν με κοιτάζουν και ψιθυρίζουν, χωρίς να πλησιάσουν. Λέω «τι γίνεται τώρα;».

Θα αποκαλύψεις τον μύθο γύρω από το κλουβί που φοράει στο κεφάλι της η Βίκυ Σταυροπούλου; «Αυτό είναι ένα μυστήριο! Δεν μπορώ να πω πολλά, έχετε μάθει ήδη ότι είναι αόρατο για τους άλλους. Οπότε, σε ποιο κλουβί αναφέρεσαι; Ως Μυρτώ, δεν έχω δει κάτι. Μήπως δεν βλέπεις καλά;»

Η μεγάλη εμπορική επιτυχία της σειρά, συνεπάγεται και καλές οικονομικές απολαβές; «Όχι, δεν θα το έλεγα. Καταρχήν, οι πληρωμές μας είναι προγραμματισμένες να ξεκινήσουν τον Αύγουστο. Όχι από τώρα. Η επιτυχία και η μέχρι τώρα πληρωμή μας από τη σειρά, είναι η ηθική ικανοποίηση και η χαρά μας».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Διαβάστε περισσότερα στο govastileto.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης