Η Έλενα Ακρίτα με ένα κείμενό της στην εφημερίδα «Τα Νέα» κατακεραυνώνει την Αμάλ Αλαμουντίν- Κλούνεϊ, με αφορμή την επίσκεψή της στην Αθήνα για την επιστροφή των Μαρμάρων. Διαβάστε παρακάτω τι έγραψε.

«Ο τσολιάς κι η Αμαλ-ία
– Θα πάρουμε πίσω τα μάρμαρα του Παρθενώνα;
– Αμάλ και πότε!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Άσε μας κουκλίτσα μου! Άσε μας που μου ‘ρθες με το ύφος Φρειδερίκης των σίξτις που επιθεωρεί τας απόρους κορασίδας. Κι εκείνο το στάιλινγκ «παπάκι πάει στη ρεματιά, Σανέλ πάει στους βλάχους». Η μεγαλοδικηγόρος με ΤΟ νομικό επιχείρημα:
– Άμα λάχει θα βάλει ένα χεράκι και το στεφάνι μου!
Ο ινστρούχτορας φορούσε Prada. Κι ό Σαμαράς κατζαμάν πρωθυπουργός την στρογγυλοκάθισε εξ δεξιών: Ο τσολιάς και η Αμαλ-ία. Η οποία Αμαλ-ία χαμογελούσε στις κάμερες τύπου «αν και Απόλυτη Ντίβα, στο βάθος είμαι μια άδολη κι αγνή λιβανεζοπούλα!».
Για να μην σχολιάσω την Όλγα Κεφαλογιάννη – που δήλωσε το σκόπιμα (;) ανιστόρητο: Πρώτη φορά, λέει, η Ελλάδα έκανε τόσο μεθοδευμένη προσπάθεια για την επιστροφή των μαρμάρων. Εμένα φαν της Μελίνας Μερκούρη δεν με λες. Αλλά ειδικά για τα μάρμαρα, μην την ξεφτιλίσουμε τελείως την ιστορική μνήμη. Έλα αγάπη μου και την έχουμε και πρόσφατη τη ρημάδα. Τώρα, πρωτομπήκε στο τοπίο η Καρυάτιδα;
Δηλαδή, Όλγα μου, μικρή χαρωπή τουριστοπούλα – ποια η μεθόδευση σου ακριβώς; Πήγες – ως Γεωργία Βασιλειάδου – προξενήτρα στον Κλούνει …

Περισσότερα στο www.govastileto.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης