Μπορεί ο Χρήστος Ψωμόπουλος να το έχει…”κρυφό καμάρι” και να έσπασε ακόμα και την φωτογραφική μηχανή του φωτογράφου, που πριν δύο εβδομάδες είχε τολμήσει να τον απαθανατήσει αγκαλιά με την Τζούλια Αλεξανδράτου, αλλά…ο κόσμος το έχει…”τούμπανο”.

Τζούλια Αλεξανδράτου και Χρήστος Χολίδης... εν δράσει Ο φωτογραφικός φακός της zougla.gr απαθάτισε αποκλειστικά το πολυσυζητημένο ζευγάρι των τελευταίων ημερών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τζούλια Αλεξανδράτου και Χρήστος Ψωμόπουλος βρέθηκαν πρώτο τραπέζι πίστα στο Poseidonio και διασκέδασαν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες με τις επιτυχίες του Χρήστου Χολίδη.

Μετά την πρόσφατη πλαστική επέμβαση αυξητικής στήθους που έκανε η Τζούλια, είναι η πρώτη φορά που το νέο της στήθος το… έβγαλε στην δημοσιότητα και στα ανδρικά βλέμματα  -εξού και το βαθύ ντεκολτέ που επέλεξε να φορέσει στην νυχτερινή της έξοδο.

Μάλιστα, αργά το πρωί δεν δίστασε να ανέβει και στην πίστα και να τραγουδήσει ευτυχώς για τους θαυμαστές του Χρήστου Χολίδη ένα και μόνο ένα τραγούδι μαζί του… το “Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος” καρφώνοντας τα βλέμματά της στον μεγάλο της έρωτα, τον Χρήστο Ψωμόπουλο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης