Αλέξανδρος Ρήγας: Νέες δηλώσεις για την Άννα Παναγιωτοπούλου και την κόντρα τους

Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 30 Μαρτίου 2016, 19:26
Αλέξανδρος Ρήγας: Νέες δηλώσεις για την Άννα Παναγιωτοπούλου και την κόντρα τους
Ο Αλέξανδρος Ρήγας μίλησε για την κατάληξη της κόντρας του με την Άννα Παναγιωτοπούλου.

«Στενοχωρήθηκα και πικράθηκα. Πιο πολύ όμως αισθάνθηκα την ανάγκη να απαντήσω σε ό, τι μου χρέωσε η Άννα αναλυτικά. Με πείραξαν πολύ αυτά που ειπώθηκαν γι’ αυτό και η επιστολή ήταν μακροσκελής. Δεν ξυπνάω ποτέ με την ιδέα να ξεκινήσω μία διαμάχη, ούτε κάθομαι και σκέφτομαι με ποιον θα τα βάλω σήμερα.

Ήταν μία ατυχής στιγμή της Άννας και δεν ξέρω για ποιους λόγους ειπώθηκαν αυτά τα πράγματα, αυτοί οι χαρακτηρισμοί που εγώ τους θεωρώ χοντρούς για το πρόσωπό μου. Όλα αυτά που είπε τα περί κλοπής και απάτης. Θεώρησα την υποχρέωση σε πέντε δέκα ανθρώπους που με εκτιμούν, να προστατέψω τον εαυτό μου λέγοντας κάποια πράγματα που είναι άλλωστε και η αλήθεια», είπε ο ίδιος στα «Καλημερούδια» κι αποκάλυψε αν τελικά βρέθηκαν προκειμένου να τα βρουν.

«Επικοινωνήσαμε με την Άννα και βρεθήκαμε. Μου έδωσε το λόγο της πώς θα ανακαλέσει σε ό, τι είπε και για το δικό μου το καλό και το δικό της. Η Άννα είναι ένας άνθρωπος που μου έχει χαρίσει πολλές επιτυχίες τόσο στο θέατρο όσο και στην τηλεόραση γι’ αυτό και ακόμα κι όταν το έγραφα όλο αυτό, ένιωθα άβολα. Ξαφνιάστηκα με όλο αυτό. ήταν σοκαριστικό και αγριευτικό.

Τα 25 χρόνια που είμαι στη δουλειά ποτέ δεν έβγαινα να απαντήσω σε κάτι όμως και οι αντοχές έχουν τα όρια τους. Το έκανα με θλίψη. Η Άννα μου είπε πως θα ανακαλέσει και μακάρι να το κάνει. Έχει ήθος και αξιοπρέπεια. Δεν είναι ωραίο με την πορεία που έχουμε και οι δύο να βρεθούμε ξαφνικά στην Ευελπίδων», συμπλήρωσε.


Πηγή: Govastileto.gr

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 30 Μαρτίου 2016, 19:26