Αρκετά καυστική στα λεγόμενά της για την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου, τον Άκη Πετρετζίκη και την εκπομπή «Master Cher Junior» ήταν η Αλεξία Αλεξιάδου η οποία μίλησε στην κάμερα της «Πρωινής Μελέτης».
Για την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου που θα είναι και πάλι στο πρωινό του ΑΝΤ1, η γνωστή μαγείρισσα είπε:

«Για να δούμε! Τόσα πολλά ακούγονται για τη φετινή τηλεοπτική σεζόν, που πρέπει να περιμένουμε πρώτα για να κρίνουμε και να έχουμε άποψη. Καλή της επιτυχία πάντως. Και στο CNN! Όταν κάποιος έχει γυρίσει όλα τα ελληνικά κανάλια, μπορεί να συνεχίσει και σε κάποιο ξένο». Όσο για το γεγονός ότι η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου είχε φύγει από την εκπομπή του Γιώργου Καραμέρου και του Σπύρου Χαριτάτου στη μέση της σεζόν πέρυσι, δήλωσε: «Πιστεύω πως ό, τι αρχίζει κάποιος πρέπει να το τελειώνει. Το ίδιο δεν ισχύει και σε όλες τις δουλειές; Μπορεί να βρεθεί κάποιος σε μια δουλειά που να μην είναι όλα ρόδινα, αλλά τουλάχιστον την συμφωνία πρέπει να την τηρήσει για το χρονικό διάστημα που έχει συμφωνήσει».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τα παιδιά της δεν θα ήθελαν να συμμετάσχουν στην εκπομπή «Master Chef Junior». Για ποιους λόγους; «Η κόρη μου θεωρεί ότι ζωή ενός παιδιού που είναι στην εφηβεία ή στην προ-εφηβεία είναι αρκετά πιεσμένη και δεν θέλει να μπαίνει σε έξτρα ανταγωνισμό».

Ο Άκης Πετρετζίκης τη φετινή χρονιά θα έχει τη δική του εκπομπή μαγειρικής στο Mega, αλλά θα βρίσκεται και στο «Πρωινό Mou» ως βασικός σεφ της εκπομπής: «Αυτά τα παιχνίδια, τα τηλεοπτικά ριάλιτι – της μαγειρικής ή κάθε είδους ριάλιτι- πιστεύω ότι θα έπρεπε να αντιμετωπίζουμε ως παιχνίδια. Από κει και πέρα να ψάχνει κάποιος επαγγελματική καταξίωση μέσα από μια τέτοια εκπομπή είναι πρωτοφανές». Τι θα απαντούσε αν της έκαναν πρόταση να είναι στην κριτική επιτροπή του «Master Chef; «Δεν με ενδιαφέρουν τα ριάλιτι και τα παιχνίδια. Καθόλου!».

ΠΗΓΗ: Yupi

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης