Αλέξια: Η μεγάλη αποκάλυψη για το τραγούδι «Τα κορίτσια ξενυχτάνε»

Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 4 Οκτωβρίου 2016, 16:59
Αλέξια: Η μεγάλη αποκάλυψη για το τραγούδι «Τα κορίτσια ξενυχτάνε»
Η Αλέξια σε μία από τις σπάνιες συνεντεύξεις της έκανε μια αποκάλυψη που μέχρι σήμερα λίγοι γνώριζαν για το τραγούδι «Τα κορίτσια ξενυχτάνε».

«Συχνά συναντώ κορίτσια και αγόρια που άκουγαν τα ποπ μου από τότε που ήταν παιδάκια και τώρα μεγάλωσαν. Πολλοί από αυτούς έχουν τη δική τους οικογένεια. Με συγκινεί το ότι είμαι μέρος των πιο τρυφερών αναμνήσεων τους. θα σου πω το, εξής. Ότι όλα τα μέρη του κόσμου που έχω πάει μέχρι τώρα, από το Παρίσι μέχρι το Λος Άντζελες, το Λονδίνο, την Κύπρο, θα συναντήσω τουλάχιστον έναν που θα μου πει πως το "Τα κορίτσια ξενυχτάνε" ήταν ο πρώτος δίσκος του.

Αυτό για εμένα είναι πολύ σπουδαίο, είναι διαβατήριο. Αν και δεν με πλήρωσαν ποτέ για αυτόν τον δίσκο. Και αυτό το λέω για πρώτη φορά. Από την BMG ναι, πήρα χρήματα. Από την Polygram όμως, ποτέ! Μάλιστα, μου έστειλαν πριν από χρόνια ότι τους χρωστάω 13 ευρώ», είπε η τραγουδίστρια στην «Αγορά».

Τι θα μπορούσε να την αναστατώσει περισσότερο; Μια κακή κριτική για συναυλία της ή τραγούδι της ή μια κριτική για την εμφάνιση της ή την προσωπική της ζωή; «Τα έχω βαρεθεί τόσο όλα αυτά και τα έχω βιώσει επί σειρά ετών, για αυτό και δεν με αφορούν οι κριτικές. Το πώς νιώθω εγώ είναι το μέτρο, κανενός άλλου το κριτήριο δεν με επηρεάζει» εξομομολογήθηκε.

Πηγή: Govastileto.gr

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 4 Οκτωβρίου 2016, 17:01