Το διασημότερο «αγγελάκι» της Victoria’s Secret νοσταλγεί, όπως φαίνεται, το καλοκαίρι! Η Alessandra Ambrosio μοιράστηκε, λοιπόν, με τους εκατομμύρια followers της στο Ιnstagram μια καλοκαιρινή της φωτογραφία και κατέγραψε τη σκέψη της: «Πήγαινέ με πίσω, στην αυλή μου, στον Παράδεισο».

Φυσικά, τα likes έπεσαν… βροχή και πολλοί διαδικτυακοί της φίλοι έγραφαν άκρως κολακευτικά σχόλια για το καλλίγραμμο και γυμνασμένο της κορμί.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κι αν αναρωτιέστε πώς διατηρεί η Βραζιλιάνα καλλονή αυτήν την αψεγάδιαστη σιλουέτα; Η ίδια είχε αποκαλύψει σε παλαιότερη συνέντευξή της πως: «Το πρωί είναι η ιδανική ώρα να πάρω τις πιο σημαντικές αποφάσεις, καθώς το μυαλό μου είναι πιο “καθαρό” και ξεκούραστο. Βέβαια, από την πρωινή μου ρουτίνα δεν λείπει και η γυμναστική, που με βοηθάει ακόμα περισσότερο στη σωστή σκέψη, αλλά και στην ενίσχυση της ενέργειάς μου. Με το που σηκωθώ, λοιπόν, κάνω οπωσδήποτε yoga ή pilates».

«Το πρωινό μου γεύμα είναι πολύ θρεπτικό και νόστιμο. Συνήθως απολαμβάνω βραστά αβγά με λάδι καρύδας και μισό αβοκάντο. Ένα υγιεινό πιάτο, που με διατηρεί όμορφη και λαμπερή δηλαδή. Φυσικά, πάντα το συνοδεύω με ένα μεγάλο φλιτζάνι από τον αγαπημένο μου καφέ» είχε τονίσει.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

ΠΗΓΗ: govastileto.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης