Δικηγόρο ή επιχειρηματία θέλει να γνωρίσει και να ερωτευθεί η Kim Kardashian σύμφωνα με τα όσα η ίδια δηλώνει τον τελευταίο καιρό.

Κουρασμένη και απηυδισμένη από τους διάσημους αθλητές, τραγουδιστές και γενικότερα εκπροσώπους της showbiz, η γνωστή τηλεπερσόνα αποφάσισε να αλλάξει γούστα και φρόντισε να το δημοσιοποιήσει σε όλους τους υποψήφιους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Kim δεν έκρυψε ότι ανυπομονεί να τελειώνει με την υπόθεση του διαζυγίου της, από τον Kris Humphries. Όπως είπε στο περιοδικό «Us Weekly»: «Είμαι τόσο έτοιμη, συναισθηματικά, να πάρει τέλος αυτή η υπόθεση», και αναφέρθηκε στο νέο target group της: «Η Khloe είναι στο Ντάλας, έτσι δεν νομίζω να ξέρει κάποιον. Αλλά η Kourtney είναι πραγματικά πρακτική αυτές τις μέρες, έτσι θα μπορούσα να την εμπιστευτώ! Ψάχνω για ένα δικηγόρο ή έναν επιχειρηματία. Κάτι διαφορετικό».

Προσπαθώντας να προετοιμαστεί για την επόμενη σχέση της, η Kardashian αποκαλύπτει ότι έχει χάσει βάρος, κόβοντας τη ζάχαρη και τα γαλακτομικά και κάνοντας γυμναστική δύο φορές την ημέρα: «Είμαι σε αποστολή. Σκέφτηκα, είμαι μόνη. Τώρα είναι η καλύτερη στιγμή για να βρω τη φόρμα μου. Τέρμα το καθισιό στο σπίτι και το υπερβολικό φαγητό».

Επιμέλεια: Νεφέλη Μάρκελου

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης