Αμαρυλλίς: Εξώφυλλο στο μεγαλύτερο περιοδικό της Πολωνίας

Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 14 Ιουλίου 2016, 14:43
Αμαρυλλίς: Εξώφυλλο στο μεγαλύτερο περιοδικό της Πολωνίας
Μοναδικές στιγμές στην καριέρα της βιώνει η Αμαρυλλίς. Η αγαπημένη τραγουδίστρια το τελευταίο διάστημα μάθαινε από στενούς συνεργάτες πως κάποια από τα τραγούδια της φαίνεται να ανταγωνίζονται γνωστές και μεγάλες επιτυχίες του εξωτερικού. Μάλιστα η Πολωνία είναι από τις πρώτες χώρες που εκδήλωσαν μεγάλο ενδιαφέρον για την ίδια και δεν ήταν λίγες οι φορές που ξένοι δημοσιογράφοι προσέγγισαν την τραγουδίστρια με σκοπό να ενημερωθεί για όσα συμβαίνουν στην χώρα τους και να παραχωρήσει σχετική συνέντευξη.

Το φημισμένο περιοδικό «Beactive» στην Πολωνία έχει σπάσει κάθε ρεκόρ στατιστικών με τη γυμνάστρια και εκδότη Ewa Chodakowska καθώς έχει ψηφιστεί η γυναίκα με την μεγαλύτερη επιρροή πιο πάνω και από την πρωθυπουργό της χώρας. Με 2.000.000 followers στο Facebook και 1.000.000 στο Instagram οδηγεί τις εξελίξεις στο fitness και στην υγιεινή διατροφή.

Η Αμαρυλλίς πρόσφατα αποδέχτηκε την πρόταση να παραχωρήσει συνέντευξη στο εν λόγω περιοδικό που κυριολεκτικά σπάει ταμεία στην Πολωνία. Η τραγουδίστρια φωτογραφήθηκε για τις ανάγκες του περιοδικού μαζί με την Ewa Chodakowska και το αποτέλεσμα κερδίζει τις εντυπώσεις.
Πηγή:govastileto.gr

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 14 Ιουλίου 2016, 17:31