Με πεσμένο το ηθικό και πιο ευσυγκίνητος από κάθε άλλη φορά επέστρεψε ο Ντίνος Καρύδης στο σπίτι του ύστερα από 15 ημέρες νοσηλείας στο αντικαρκινικό νοσοκομείο «Άγιος Σάββας», όπου υποβλήθηκε σε μια πολύ λεπτή εγχείρηση στο έντερο. Ο πολύ καλός ηθοποιός αγωνιά ως άνθρωπος για το αύριο και μιλάει με ευγνωμοσύνη στην «Εspresso» για την κόρη του Σμαράγδα Καρύδη, η οποία του συμπαραστάθηκε τόσο οικονομικά όσο και ηθικά στην πρόσφατη περιπέτεια με την υγεία του και τα μάτια του γεμίζουν δάκρυα.

«Αν δεν υπήρχε αυτό το παιδί, το τέλειο παιδί, δεν θα τα κατάφερνα… Ντρέπομαι!» σχολιάζει στην εφημερίδα «Espresso» και αργεί να αποκτήσει την αυτοκυριαρχία του, καθώς δεν του το επιτρέπει η μεγάλη συγκίνηση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στη ζεστή ατμόσφαιρα του σπιτιού του ο Ντίνος Καρύδης ξαναβρήκε τις συνήθειές του. Πρώτα-πρώτα μπήκε στο χρονολόγιό του στο Facebook για να επικοινωνήσει με τους πέντε χιλιάδες φίλους του, που του είχαν στείλει ευχές για ταχεία ανάρρωση: «Ευχαριστώ όλους τους φίλους για την αγάπη και τις ευχές τους! Είμαι σπίτι, αλλά όχι εντελώς καλά. Μακάρι να ζω το καλοκαίρι να μπω στη θάλασσα κάτω από τον ουρανό μας… και όχι επάνω».

Η περιπέτειά του φαίνεται να τον έχει λυγίσει. Τουλάχιστον αυτή την αίσθηση μας μετέφερε ρωτώντας τον αν όλα πήγαν καλά. «Δεν ξέρω, θα δείξει… Και καλά να μην πάνε… Ζήσαμε!» ήταν η απάντησή του, ενώ μιλώντας για την εγχείρηση που έκανε σχολίασε: «Δεν την πήρα χαμπάρι. Υποτίθεται ότι αφαιρέθηκε ένα κομμάτι από το έντερο και θα περάσουν 25 ημέρες, ώσπου να βγουν τα αποτελέσματα της βιοψίας. Τώρα και για το παραμικρό γίνεται βιοψία… Αν δεν υπήρχε η Σμαράγδα, δεν θα τα κατάφερνα. Ναι, αυτό το τέλειο παιδί που κάνει όλο το καλό! Ήταν συνέχεια δίπλα μου και με στήριξε με όλες τις δυνάμεις της και οικονομικά πάντα. Ντρέπομαι».

Κι ενώ η αγωνία του κορυφώνεται, ο νους του ξεφεύγει στο «Μικρό Θέατρο» της Λάρισας και στον ρόλο που τόσο ήθελε να παίξει στην παράσταση του πολυβραβευμένου έργου «Κάθε Πέμπτη, κύριε Γκριν» του Αμερικανού συγγραφέα Jeff Baron. Είχε μάλιστα προετοιμαστεί με εντατικές πρόβες και τώρα λόγω της κατάστασης της υγείας του δεν μπορεί να πάρει μέρος: «Το μόνο που με πειράζει είναι ότι έχασα έναν σπουδαίο ρόλο, που σπάνια δίνεται η ευκαιρία σε ηθοποιό να ερμηνεύσει. Και από ό,τι έλεγε ο Νίκος Μπουσδούκος, που σκηνοθέτησε την παράσταση, θα έκανα επιτυχία».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Ντίνος Καρύδης θα χρειαστεί ένα διάστημα δύο μηνών προκειμένου να αναρρώσει πλήρως σύμφωνα με τις υποδείξεις του γιατρού του. «Έχω βάλει μια ζώνη και ήδη άρχισα να πηγαίνω πάνω κάτω, γιατί λόγω του εντέρου πρέπει να είμαι σε διαρκή κίνηση. Όταν λέμε να αναρρώσω, ο θεράπων ιατρός μου συνέστησε να μη δουλέψω για δύο μήνες στο θέατρο, αλλά θα βγαίνω έξω να κάνω τους περιπάτους μου».

Επιμέλεια: Νατάσα Παππά

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης