Η Σταματίνα Τσιμτσιλή ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «Πρωινό mou» του MEGA το πρωί της Δευτέρας και μίλησε για τη δύσκολη κατάσταση που επικρατεί στον τηλεοπτικό σταθμό ALTER, αλλά και για τη σχέση της με τον σύντροφό της, Θέμη Σοφό.

Η γνωστή παρουσιάστρια δήλωσε αισιόδοξη για το θέμα του σταθμού στον οποίο εργάζεται: «Εγώ είμαι από τους αισιόδοξους του ALTER και θέλω να πιστεύω ότι από τη στιγμή που γίνονται συστηματικές προσπάθειες όλον αυτόν τον καιρό, για να διασωθεί το κανάλι, θα υπάρξει ένα αίσιο τέλος. Ελπίζω να μη διαψευστεί αυτή η ελπίδα μου και να μείνει ένα απωθημένο αυτό, επειδή θα ήθελα έτσι να γίνει, αλλά επειδή βλέπω ότι το παλεύουν, θέλω να έχει καλό τέλος. Είναι πολλοί οι εργαζόμενοι, επτακόσιοι άνθρωποι που δουλεύουν εκεί και έχουν οικογένειες πίσω τους και είναι κρίμα. Είναι αυτό που έχω πει αυθόρμητα τελευταία. Ακόμα και ο Ιησούς αναστήθηκε, εμείς δε δικαιούμαστε μια ανάσταση;».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σε ερώτηση που της έγινε για την οικονομική κρίση και αν η ίδια νιώθει ανασφάλεια αν θα βρει δουλειά, επειδή κάποιοι μπορεί να της κολλήσουν την ταμπέλα «αυτή είναι των μεσημεριανών», η ίδια είπε χαρακτηριστικά: «Δεν φοβάμαι ότι μπορεί να μου κολλήσουν αυτό το στίγμα. Θεωρώ ότι αν έχεις την ευγλωττία σου, την αξιοπρέπειά σου, το πώς στέκεσαι μπροστά στην κάμερα, τα προσόντα σου και τα διατηρήσεις σε όποια ζώνη κι αν είσαι, δεν έχεις να φοβηθείς τίποτα. Πάρε για παράδειγμα τη Φαίη, που ήταν τόσα χρόνια στα μεσημεριανά και όλοι υποκλίθηκαν στο πώς υπηρέτησε την πρωινή ζώνη φέτος. Κι άλλωστε, αν ο κόσμος θέλει να πει κάτι κακό για σένα, θα το πει έτσι κι αλλιώς σε ό,τι κι αν παρουσιάζεις. Το τελευταίο χρονικό διάστημα, εξαιτίας της κατάστασης του ALTER, έχω ανασφάλεια που με έχει κάνει να μη σκέφτομαι το επόμενό μου βήμα επαγγελματικά. Γιατί έτσι κι αλλιώς τα πράγματα είναι δύσκολα όχι μόνο στο ALTER, αλλά παντού. Το μόνο που με νοιάζει αυτή τη στιγμή είναι να έχω δουλειά του χρόνου. Ακόμα και το να δουλέψω στο τουριστικό γραφείο της μητέρας μου, αν δεν βρω κάτι στην τηλεόραση».

Τέλος, ρωτήθηκε από τον παρουσιαστή τι ήταν αυτό που της κέντρισε το ενδιαφέρον σε αυτόν τον άνθρωπο και έγινε ο άνδρας της ζωής της, αφού στις 25 Ιουνίου θα ανέβουν μαζί τα σκαλιά της εκκλησίας: «Κατ’ αρχάς ήταν θέμα timing. Τον γνώρισα σε μια περίοδο που ήξερα ακριβώς τι στιλ άνδρα μου αρέσει και θα ήθελα να έχω στο πλευρό μου. Είναι πολύ τρυφερός, δοτικός, γλυκός, νιώθεις ασφάλεια δίπλα του και μπορείς να μοιραστείς τα πάντα. Και είναι και ένας άνθρωπος που μου έχει αδυναμία. Τώρα που με βλέπει στενοχωρημένη εξαιτίας της δουλειάς, θα κάνει τα πάντα για να με κάνει να χαμογελάσω και να μου φτιάξει τη διάθεση» δήλωσε η Σταματίνα. Τέλος, όσον αφορά στην απόκτηση οικογένειας, η λαμπερή παρουσιάστρια επεσήμανε ότι θα το ήθελε πάρα πολύ, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι εύχεται να τους αξιώσει ο Θεός να αποκτήσουν πολλά παιδιά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης