Αναχώρησε την Τρίτη, η εκπρόσωπος της ελληνικής συμμετοχής στο διεθνή διαγωνισμό Miss Universe 2013 Αναστασία Σιδηροπούλου για την παγωμένη Μόσχα. Η 20χρονη καλλονή επιλέχθηκε από τον Βασίλη Πρεβελάκη ως Miss Universe Greece 2013 εξαιτίας του γεγονότος ότι οι ημερομηνίες του διεθνούς διαγωνισμού προηγήθηκαν των ελληνικών καλλιστείων. Έτσι, η σπουδάστρια της οδοντιατρικής άφησε για λίγο της σπουδές της και ασχολήθηκε με την προετοιμασία της.

Να θυμίσουμε ότι η Αναστασία το 2010 είχε κερδίσει το τίτλο της αναπληρωματικής Μις Γιάνγκ και είχε συμμετάσχει στον διεθνή διαγωνισμό για έφηβες κατακτώντας το κορυφαίο τίτλο Miss Teen International 2010.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Αμερικανός διοργανωτής των εφηβικών καλλιστείων Gaspar Cruz σχεδίασε αποκλειστικά και έστειλε από τις Ηνωμένες Πολιτείες γι αυτήν, το εντυπωσιακό φόρεμα του τελικού ενώ ένα επιτελείο συνεργατών συνέβαλαν στην αξιόλογη γκαρνταρόμπα της.

Ο σχεδιαστής υποδημάτων Στάθης Σιαμαντάς, διέθεσε κομψά πέδιλα που θα συνδυάσει με τις εμφανίσεις της, ενώ η σχεδιάστρια Έλενα Περδικάκη σχεδίασε την εθνική στολή της Θεάς Αθηνάς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η νεαρή σχεδιάστρια Μαρία Τάγκαλου σχεδίασε και πρόσφερε υπέρ της φιλανθρωπικής εκδήλωσης που θα λάβει χώρα στις 29 Οκτωβρίου ένα κόσμημα με στοιχεία αρχαιοελληνικής αρχιτεκτονικής εμπνευσμένο από τη φύση, ενώ παράλληλα της σχεδίασε το εντυπωσιακό cocktail φόρεμα για την ειδική βραδιά.

Τέλος, η σχεδιάστρια μόδας και ενδυματολόγος Σοφία Ματθαιαδάκη πρόσφερε στην Αναστασία 2 υπέροχες οικολογικές γούνες για να αντιμετωπίσει της χαμηλές θερμοκρασίες της Ρωσικής πρωτεύουσας. Τα κομμωτήρια Gino ανέλαβαν την περιποίηση των μαλλιών της και της έδωσαν πρακτικές συμβουλές για τα χτενίσματά της.

Οι υποψήφιες θα παραμείνουν για 3 περίπου εβδομάδες στη Μόσχα όπου αρχικά θα ξεναγηθούν σε αξιοθέατα όπως το Κρεμλίνο, στην Κόκκινη Πλατεία, στα Bolshoi Θέατρα, ενώ παράλληλα θα συμμετάσχουν σε βιντεοσκοπήσεις και φωτογραφήσεις για τη βραδιά του τελικού.

Οι 95 καλλονές θα αναμετρηθούν στις 9 Νοεμβρίου για το μεγάλο στέμμα, ενώ το
θέαμα αναμένεται να το παρακολουθήσουν εκατομμύρια τηλεθεατές σε όλο τον κόσμος από το αμερικανικό κανάλι του NBC αλλά και μέσω του διαδικτύου.

Καθημερινές εξελίξεις και φωτογραφικό υλικό θα βρείτε στο Facebook Star Hellas Miss Hellas Miss Young.

Πηγή: boxtv.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης