Ο μοναχικός, έντονος και αυτοκαταστροφικός νεαρός τραγουδιστής Δήμος Αναστασιάδης μίλησε στο περιοδικό «Down Town» και αποκάλυψε άγνωστες πτυχές του εαυτού του.

Είσαι μοναχικός τύπος;

«Αρκετά. Υπάρχουν ώρες που μου αρέσει να είμαι μόνος μου, δεν μου αρέσει η πολυκοσμία. Θέλω να έχω γύρω μου μόνο ένα-δύο ανθρώπους που αγαπώ και με αγαπάνε. Δεν μπορώ το party animal, δεν περνάω καλά μ’ αυτό τον τρόπο. Μου αρέσει πολύ η μικρή παρέα, η μοναξιά και όχι το μπούγιο».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ερωτεύτηκες πολύ στη ζωή σου;

«Πολύ. Πάρα πολύ! Με ψυχολόγους, με όλα τα κλασικά. Δύο ψυχολόγους είχα αλλάξει, όταν ήμουν μικρός. Και με βοήθησε λίγο να ξελαμπικάρω όλο αυτό, να καταλάβω πράγματα για συμπεριφορές μου. Ξενέρωνα με τον εαυτό μου, με μένα. Μία ζωή όμως, για να είναι ολοκληρωμένη, θα πρέπει να έχει εντάσεις, γαλήνη, πάλι φουρτούνες. Πρέπει, όμως, και να μπορείς να τα διαχειρίζεσαι όλα αυτά: τον πόνο, τον έρωτα, τη χαρά».

Έφτασες ποτέ να κάνεις κακό στον εαυτό σου;

«Πολλές φορές, πολύ κακό. Όχι απόπειρες αυτοκτονίας και τέτοια, δεν κατέληξα στα νοσοκομεία… Άλλου είδους».

Σήμερα από τι είσαι εξαρτημένος; Από έναν έρωτα ίσως;

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Ναι. Είναι μία περίοδος που έχω μία εξάρτηση ερωτική, αλλά αυτή είναι ωραία εξάρτηση. Σε κάνει άλλον άνθρωπο. Πιστεύω ότι με βελτιώνει αυτό που ζω. Με καλυτερεύει».

Διαβάστε επίσης: «Όταν ήμουν μικρός, άλλαξα δύο ψυχολόγους»
Πρώτη καταχώρηση: Σάββατο, 1 Ιανουαρίου 2011

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης