Στο Chair Challenge που παρακολουθήσαμε το βράδυ της Τετάρτης στη σκηνή του X Factor ανέβηκε η Δήμητρα Δημητρίου, η οποία κατάφερε να ενθουσιάσει τον Χρήστο Μάστορα κι όχι μόνο.

Η Δήμητρα για τη χθεσινή της εμφάνιση επέλεξε το τραγούδι «Just give me a reason», σε μουσική και στίχους των Jeff Bhasker και Nate Ruess που έχει ερμηνεύσει η Pink.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Χρήστος Μάστορας ενθουσιάστηκε λέγοντάς της: «Δήμητρα, μετά τη Μαίρη πίστευα ότι δεν θα ακούσουμε κάτι τόσο εντυπωσιακό. Ήρθες όμως και παραλίγο να ρίξεις το στούντιο. Δεν υπάρχει η χροιά σου, τα γυρίσματά σου, έχεις θείο δώρο και το έχεις δουλέψει μάλιστα και πολύ. Αν αποβάλεις λίγο αυτήν την αμηχανία και το άγχος της στιγμής, θα είσαι top»! Εξίσου καλά λόγια άκουσε και από τη Μελίνα Ασλανίδου.

Ο Μιχάλης Τσαουσόπουλος, όμως, είχε αντίθετη άποψη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Μου γλιστρούσες πάνω στις νότες. Αισθάνθηκα ότι δεν πάτησες σε νότα. Μπορεί να είναι και υπερβολή αυτό που λέω. Το να επιλέγουμε βέβαια δύσκολα τραγούδια, κάνει την κατάσταση πιο δύσκολη. Επειδή, όπως είπα και στην αρχή της αποψινής βραδιάς, είμαι του σήμερα, του τώρα, πρέπει να κρίνω αυτό που βλέπω τώρα. Δεν ήταν καλό αυτό που είδα».

Πηγή: govastileto.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης