Η January Jones, μία εκ των πρωταγωνιστριών της ιδιαίτερα επιτυχημένης αμερικανικής σειράς “Mad Men”, είναι αποφασισμένη να βρει τον «σωστό άνδρα» και το δηλώνει άφοβα με την πρώτη ευκαιρία. Για παράδειγμα, στο περιοδικό GQ.

Η January Jones σε ελεγχόμενα αισθησιακή φωτογράφιση για λογαριασμό του Vanity FairΒέβαια, το «σωστός» άνδρας είναι υποκειμενικό. Η Jones, όμως, έχει σχηματίσει την άποψή της: «Αυτό που θέλω είναι έναν άνδρα σαν τον James Brolin στο Amityville Horror, χωρίς τον τρόμο φυσικά. Κάποιον αρρενωπό με μούσι που να «μασάει σίδερα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η αλήθεια είναι πως η 31χρονη ηθοποιός μετά από μία σειρά αποτυχημένων σχέσεων αναζητά τον κατάλληλο και ταυτόχρονα τυχερό άνδρα που θα μπει στην ζωή της. Βέβαια, δεν παραλείπει να ρίξει τα καρφιά της για τον Ashton Kutcher, αφήνοντάς τα πάντα να εννοηθούν: «Ο τελευταίος άνδρας με τον οποίο «έβγαινα» στο Los Angeles δεν ήταν καθόλου υποστηρικτικός για την δουλειά μου. Έλεγε πως δεν πίστευε ότι θα τα κατάφερνα. Τώρα μόνο έχει να πει μία καλή κουβέντα, που δεν είμαστε πλέον μαζί. Τυχαίνει, όμως, να είμαι τόσο πεισματάρα που την στιγμή που θα μου πει κανείς ότι δεν μπορώ να κάνω κάτι, τότε είναι που μου δίνεται το ισχυρότερο κίνητρο”.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης