Ο νεαρός ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη για τη σχέση του με την οικογένειά του μετά την αποκάλυψή του, ότι ο πατέρας του και ο αδελφός του είναι φορείς του ιού του AIDS και για το άτυχο σίριαλ «31 δρόμοι», στο οποίο πρωταγωνιστούσε μαζί με τη Σοφία Καρβέλα.

Για την οικογένειά του:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Είμαστε 4 αδέλφια και έχουμε πάρα πολύ καλή σχέση. Θα έδινα τη ζωή μου για τα αδέλφια μου. Ακόμα και η σχέση μου με τον πατέρα μου είναι καλή πλέον. Δεν γινόταν αλλιώς. Ήταν ένα σοκ, ότι βγήκε όλο αυτό το προσωπικό θέμα στην επιφάνεια».

Για την αποκάλυψή του, ότι ήταν φορέας:

«Δεν θα έλεγα λύτρωση, αν το έβλεπα μακροχρόνια, ίσως ναι, αλλά εκείνη την περίοδο δεν ήταν λυτρωτικό. Τότε είχα έρθει σε ρήξη με συνεργάτες αλλά και άτομα της οικογένειάς μου. Ήθελα να φύγω από το παιχνίδι. Πίστευα πως ήταν αδικία για τους συμπαίκτες μου γιατί όλα τα φώτα της δημοσιότητας είχαν πέσει πάνω μου. Έμεινα, γιατί με πήρε ο μικρότερος αδελφός μου τηλέφωνο και μου το ζήτησε».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για τα reality:

«Τότε, μπαίνοντας σ’ ένα reality, έπαιξα ένα παιχνίδι χωρίς να το ξέρω. Πλέον, αν έμπαινα σ’ ένα παιχνίδι, θα ήξερα και η παραγωγή δεν θα μπορούσε να με πουλήσει».

Για το σίριαλ «31 Δρόμοι»:

«Οι ”31 δρόμοι” ήταν λογικό να σχολιαστούν, γιατί έπαιζε η κόρη της Άννας Βίσση. Αυτό αν ήταν για καλό μας ή κακό, δεν ξέρω. Ναι τσακωνόμασταν με τη Σοφία, όπως με όλους τους φίλους μας. Όταν είσαι με τον άλλον συνέχεια, και στη δουλειά και μετά, δεν αντέχεις. Τσακωνόμασταν και την επόμενη μέρα ήμασταν καλά».

Πειράζει που δεν μπορώ να τον θυμηθώ, ούτε και το σίριαλ βέβαια…

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης