«Θα παντρευτούμε τον Ιούνιο» ομολογούν από κοινού στην «Espresso της Κυριακής» ο διακεκριμένος συνθέτης και η ταλαντούχα ηθοποιός, μιλώντας για τη σχέση τους, που, όπως τονίζουν, είναι ό,τι ομορφότερο τους έχει συμβεί.

«Θα προηγηθεί ο αρραβώνας μας, που θα γίνει τον Δεκέμβρη» αναφέρει ο Ανδρέας Κομπόσης, δίνοντας το πλάνο των κοινών σχεδίων του με τη Φαίη Ζαφειράκου. Ο ίδιος μάλιστα δεν κρύβει πως «θέλουμε πολύ να κάνουμε τον γάμο μας το καλοκαίρι. Είναι η εποχή που αγαπάμε και οι δύο! Σκοπεύουμε να κάνουμε ανοιχτό γάμο, γιατί θα είναι μεγάλη χαρά να έχουμε κοντά μας όλους τους ανθρώπους που μας αγαπούν».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όσο για το τι ξεχωρίζει στην αγαπημένη του Φαίη; Με εξομολογητική διάθεση τονίζει: «Αγαπώ την ειλικρίνειά της, το γεγονός ότι είναι ανιδιοτελής και τα υπέροχα μπλε μάτια της. Είναι το απόλυτο θηλυκό».
«Είναι μεγάλο μου όνειρο να κάνω οικογένεια και πολλά παιδιά» δηλώνει η ταλαντούχα ηθοποιός στην «Espresso της Κυριακής». Η Φαίη Ζαφειράκου εξάλλου δεν… είχε κρύψει ποτέ την αδυναμία της στην οικογένεια. Έτσι, στο πλευρό του συνθέτη Ανδρέα Κομπόση ομολογεί ότι βρήκε τον ιδανικό άνδρα: «Ο Ανδρέας είναι σύντροφος ζωής. Αγαπώ το ότι είναι πιστός στις ιδέες του, τα θέλω του και τους ανθρώπους που αγαπά. Είναι ειλικρινής και αρσενικό σε όλα του».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης