Ανδρέας Μικρούτσικος: Ερωτεύτηκε ξανά;

Πρώτη καταχώρηση: Κυριακή, 15 Μαΐου 2011, 11:43
Ανδρέας Μικρούτσικος: Ερωτεύτηκε ξανά;
Σύμφωνα με τα όσα ακούγονται, ο παρουσιαστής, ο οποίος πριν από λίγες εβδομάδες έκανε την πρώτη του δημόσια εμφάνιση έπειτα από ενάμιση χρόνο απομόνωσης, κατάφερε να γυρίσει σελίδα στη ζωή του εξαιτίας μιας γυναίκας. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες πάντα, πριν από δύο μήνες ο Αντρέας γνώρισε τη γυναίκα που κατάφερε να του αλλάξει την κοσμοθεωρία και έδωσε νόημα στη ζωή του. Τη γυναίκα αυτή τη γνώρισε μέσω του γιου του, Στέργιου, αφού ήταν επιστήθια φίλη του και μαζί της βρήκε και πάλι τον εαυτό του.

Μάλιστα λέγεται ότι ο έρωτας είναι ο λόγος που ο Αντρέας πήρε τη μεγάλη απόφαση να επιστρέψει ξανά στα καλλιτεχνικά δρώμενα και τον είδαμε στο πλευρό της Άννας Βίσση, στη συνέντευξη τύπου που έδωσε η τραγουδίστρια στο ΟΑΚΑ σχετικά με τη συναυλία για τον ερασιτέχνη Παναθηναϊκό σε ρόλο συντονιστή. Μέχρι και σήμερα παραμένουν άγνωστες λεπτομέρειες για τη σχέση του Αντρέα με τη νέα του σύντροφο, αφού ο μόνος άνθρωπος που γνωρίζει από πρώτο χέρι για τον έρωτα αυτό είναι ο Στέργιος, ο οποίος, φυσικά, κρατά επτασφράγιστο μυστικό τις εξελίξεις στη ζωή του πατέρα του.

Οι πληροφορίες λένε πως το ζευγάρι ετοιμάζεται να κάνει και ένα ρομαντικό ταξίδι στη Μήλο, πριν ο Αντρέας επιστρέψει στη μεγάλη του αγάπη, τη μουσική.

ΠΗΓΗ: Show Gossip

Διαβάστε επίσης: Η πρώτη δημόσια εμφάνιση του Ανδρέα Μικρούτσικου

Τετάρτη, 13 Απριλίου 2011

Τελευταία ενημέρωση: Κυριακή, 15 Μαΐου 2011, 11:43