Ο Βασίλειος Κωστέτσος ενέδωσε στην πρόταση της Βάνας Μπάρμπα για μία και μόνο παράσταση. Πρόκειται για το νέο εγχείρημα της ηθοποιού, σε γνωστό μαγαζί της Λεωφόρου Κηφισίας, όπου μέρος της παράστασης αποτελούν και οι παρευρισκόμενοι. Μόνο που ο Βασίλειος έχει στα χέρια του και σενάριο!

«Στο μαγαζί έχουμε συνέχεια guest και φιλοξενούμε κάποιους ανθρώπους από την τηλεόραση, αλλά και από την πολιτική. Αύριο θα ανέβει στη σκηνή ο Βασίλειος Κωστέτσος και θα μιλήσει για θέματα σχετικά με την τέχνη του, αλλά και το star system» δηλώνει στην «Espresso» η Βάνα Μπάρμπα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Είμαστε στα καμαρίνια και ετοιμαζόμαστε για την παράσταση και εκεί που γίνονται οι προετοιμασίες στο backstage, βγαίνει η Ιωάννα Σουλιώτη σαν δημοσιογράφος από το Trash TV και ρωτάει εμάς τους ηθοποιούς για τα reality και τον χώρο της showbiz. Εκεί δίνω πάσα στον καλεσμένο και τον φωνάζω στη σκηνή. Σε αυτό το κομμάτι θα ανέβει ο Βασίλειος. Ο guest λέει διάφορα πράγματα που τον αφορούν και μάλιστα υπάρχουν και αποκαλύψεις, αυτοσχεδιαστικά, που γίνονται εκείνη την ώρα» προσθέτει.

Η δημοφιλής ηθοποιός, της οποίας η παράσταση αυτές τις ημέρες σημειώνει μεγάλη επιτυχία, εξηγεί ότι καθημερινά σκέφτεται νέα πράγματα και γίνονται διάφορες αλλαγές σε κάθε εμφάνιση των συντελεστών.
«Είμαι πολύ κουρασμένη και έχουμε γίνει όλοι… κομμάτια από τις πρόβες. Κάθε φορά προσπαθούμε να φτιάχνουμε κάτι νέο και να το προσαρμόζουμε στον κόσμο, γιατί μετά το πρόγραμμα στο οποίο εμφανίζομαι ακολουθεί μουσική παράσταση. Τις μέρες αυτές θα είναι μαζί μας ο Άγγελος και ο Στέλιος Διονυσίου».

Επίσης, η Βάνα Μπάρμπα ετοιμάζει στο πρόγραμμα και άλλη μία έκπληξη, με την οποία ο ανδρικός πληθυσμός θα… τρίβει τα χεράκια του. Η Όλγα Φαρμάκη, που εμφανίζεται ιδιαίτερα σέξι, θα βγαίνει τώρα με ένα άλλο concept, ακόμη πιο εντυπωσιακό, αλά Μέριλιν Μονρόε, μέσα από μία τούρτα!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Άννα Μορφούλη

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης