Σχολιάζοντας τις πρόσφατες δηλώσεις του Νίκου Μουτσινά, που κατηγόρησε πολλούς παρουσιαστές ως ξιπασμένους και καβαλημένα καλάμια, ο Δημήτρης Παπανώτας ήταν καταπέλτης εναντίον του.

Ο συμπαρουσιαστής της Σταματίνας Τσιμτσιλή στο «Happy Day», θυμήθηκε το πρωινό της Δευτέρας, τη δική του συνεργασία με τον Νίκο Μουτσινά και την Μαρία Ηλιάκη αλλά και τη συμπεριφορά που είχαν, το διάστημα που παρουσίαζαν το «Δέστε τους».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Αυτό που λέει θα πρέπει να το έχει ζήσει στο άμεσο περιβάλλον του», αναρωτήθηκε Σταματίνα Τσιμτσιλή με τον Δημήτρη Παπανώτα να συμπληρώνει γελώντας: «Και πάνω του, μην σου πω!…Αν δύο άτομα της ελληνικής τηλεόρασης ποτέ δεν υπήρξαν «ξιπασμένα» ήταν ο Νίκος Μουτσινάς και η Μαρία Ηλιάκη. Που δεν είχαν ποτέ «αυλή». Που δεν είχαν ποτέ το «καλάμι». Που δεν έκαναν ποτέ φασαρία για να είναι η κάμερα αποκλειστικά επάνω τους. Και μία κάμερα μόνο δική τους!».

Και συνέχισε με ακόμη πιο ειρωνική διάθεση όπως φάνηκε προς τα έξω, ο Δημήτρης Παπανώτας: «Ακούστε λίγο. Τον Νίκο τον αγαπάω πάρα πολύ. Και τη Μαρία κατά βάθος. Αλλά ας μείνουμε στον Νίκο. Ένα παιδί με ταλέντο. Όχι ξιπάστηκε… Όχι καβάλησε καλάμι… Όλο αυτό που περίγραψε, αυτό έπαθε! Απόδειξη αυτού είναι ο τρόπος που παράτησε μία τόσο τεράστια επιτυχία στον Alpha».

Πηγή:govastileto.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης