Στο πρόσωπό της βρήκε τον έρωτα της ζωής του και θα ήθελε να αποκτήσει πολλά παιδιά μαζί της. Ο Alex Reid έπεσε στην αγκαλιά της Katie Price, αλλά αγχώνεται μήπως αναθερμάνει την σχέση της με τον πρώην σύζυγό της, Peter Andre.

Ο Alex Reid με την πολυαγαπημένη του, Katie PriceΠαραδέχεται πως ανησυχούσε ότι το πρώην ζευγάρι θα ερχόταν και πάλι σε στενή επαφή στις αρχές του μήνα, όταν ο εφτάχρονος γιος της Katie νοσηλεύτηκε, και ο Peter έτρεξε στο νοσοκομείο για να είναι στο πλευρό του μικρού Harvey. Ο Alex δήλωσε: «Είμαι άνδρας και εννοείται πως μερικές φορές ζηλεύω, αλλά είναι φυσιολογικό. Μου περνάει από το μυαλό, αλλά αυτό είναι το ανθρώπινο ένστικτο».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Υπήρχαν φήμες που ήθελαν τον Peter να έχει προτείνει στην τραγουδίστρια να μείνει για λίγο καιρό στο σπίτι τους, μέχρι να γίνει καλά ο γιος της και ο Alex σε σχετική ερώτηση που του έγινε, απάντησε: «Δεν θα μου άρεσε καθόλου, αλλά δεν θα μπορούσα να κάνω και κάτι. Θα ήταν λίγο περίεργο, αλλά την εμπιστεύομαι απόλυτα».

Παρά τις ανησυχίες του, μήπως η Katie και ο Peter αναθερμάνουν τον έρωτά τους, ο Alex θέλει το πρώην ζευγάρι να έχει μία καλή σχέση για χάρη των παιδιών. Τον προηγούμενο μήνα οι δύο άνδρες είχαν ένα τεράστιο τηλεφωνικό διαπληκτισμό, όταν ο Αυστραλός pop star τηλεφώνησε με σκοπό να μιλήσει στα παιδιά του.

Διαβάστε επίσης: Κatie Price και Alex Reid ερωτευμένοι όσο ποτέ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης