Παραμυθένια θα μπορούσε να είναι η λέξη που μπορεί να χαρακτηρίσει την ταράτσα του Βύρωνος Πολιτεία . Το Ανω Πόλις όπως ονομάζεται είναι κάτι τελείως  διαφορετικό σε σχέση με τα συνηθισμενα  Cocktail Bars που έχετε συναντήσει

Το Άνω Πόλις ανοίγει τις πόρτες του για να σας υποδεχτεί από τις 18:00 κάθε απόγευμα μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες και είναι έτοιμο να σας χαρίσει την πιο καθηλωτική θέα που έχετε δει. Συγκεκριμένα, μπορείτε να βλέπετε πανοραμικά όλο τον Υμηττό, ενώ πίνετε τα πιο ιδιαίτερα, δροσιστικά και spicy cocktails.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το αποκορύφωμα είναι το Cocktail party που έρχεται για να σας καθηλώσει κάθε Κυριακή απόγευμα. Η έναρξη είναι στις 19:00 και διαρκεί λίγο μετα τα μεσάνυχτα.

Πρόκειται για το πιο hot cocktail party της πόλης με house music  όπου την μουσική επιμέλεια την έχει αναλάβει ένας μετρ του είδους ο mr Orpheus. Το όνομα του event δεν είναι άλλο από το «Spiritual Sunday’s» και δεν είναι καθόλου τυχαίο, αφού είναι ικανό να ταξιδέψει το πνεύμα σας σε μέρη που δεν είχατε φανταστεί.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο προορισμός του φετινού Καλοκαιριού είναι ένας και είναι στην ταράτσα του Βύρωνος Πολιτεία, Η «Άνω Πόλις του Βύρωνος Πολιτεία» είναι εδώ για να δώσει την πιο μαγική νότα στο Καλοκαίρι σας, με έναν μοναδικό και αιθέριο τρόπο!

 

 

 

Ανω Πολις – Βυρωνος Πολιτεία

Facebook:  https://www.facebook.com/Ανω-Πολις-Βυρωνος-Πολιτεια

Instangram: https://instagram.com/vironos_politeia?igshid=1qiqwcqglagw

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης