Ο Sir Anthony Hopkins σε πρόσφατη συνέντευξή του στη βρετανική εφημερίδα «Daily Telegraph» μίλησε για τη ζωή του, την οποία παρομοίασε με όνειρο και για την σύζυγό του.

Ο 73χρονος ηθοποιός που έχει κερδίσει πάρα πολλά βραβεία για τους ρόλους του, έχει βραβευτεί επίσης πάρα πολλές φορές ως ένας από τους καλύτερους ηθοποιούς στο Χόλυγουντ, έχει γνωρίσει την απόλυτη φήμη από τις ταινίες του, μιλώντας στην εφημερίδα αποκάλυψε πως το μεγαλύτερό του κατόρθωμα είναι το γεγονός ότι παντρεύτηκε την σύζυγό του, Stella Arroyave.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Hopkins ισχυρίστηκε πως η Stella του άλλαξε τη ζωή του και η σχέση τους είναι πάνω από όλα: «Η ζωή μου ξεπέρασε κάθε προσδοκία, ακόμα και τα πιο τρελά μου όνειρα. Δεν εννοώ τη φήμη και τα χρήματα. Τι εννοώ; Αναφέρομαι στο γάμο μου, στη σύζυγό μου, Stella, μια υπέροχη γυναίκα, η οποία έφερε γαλήνη στη ζωή μου και πολύ σοφία. Με γνώρισε πριν από 10 χρόνια, όταν ήμουν “κλειστός”. Τώρα πια δεν νιώθω έτσι. Είχα κατάθλιψη τότε και η σύζυγός μου με βοήθησε να την ξεπεράσω. Κάθε μέρα ξυπνάει χαρούμενη, είναι πολύ θετική με όλα και έμαθα από εκείνη να δέχομαι όσα έρχονται στη ζωή. Έτσι ζω τη ζωή μου χωρίς προσδοκίες και όλα πάνε καλά».

Ο Hopkins μίλησε και για τα επαγγελματικά του αποκαλύπτοντας πως ετοιμάζει αρκετές ταινίες και τόνισε πως δεν σκοπεύει να χαλαρώσει καθόλου…

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης