Η Κέιτ Ουίνσλετ δεν κατάφερε μόνο να μπει στο κλαμπ των νικητών, αλλά και σε αυτό των πιο υπερβολικών αντιδράσεων κατά τη βράβευση.

Κάποιες από τις πιο αντιπροσωπευτικές φιγούρες αυτής της κατηγορίας είναι η Χάλι Μπέρι, η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ και η Γκουίνεθ Πάλτροου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Χάλι Μπέρι – Μπλακ Άουτ

Όταν η Χάλι Μπέρι άκουσε το όνομά της στην τελετή των Όσκαρ το 2002, σχεδόν κατέρρευσε. Βραβεύτηκε για την ερμηνεία της στην ταινία «Ο χορός των Τεράτων». Από τη στιγμή που ανέβηκε στη σκηνή, άρχισε να κλαίει, πριν προλάβει να πει λέξη, αναγκάζοντας ουσιαστικά το κοινό να χειροκροτήσει, για να ξεπεραστεί η αμηχανία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σάρα Τζέσικα Πάρκερ – Λογοδιάρροια

Το 2004 κέρδισε το βραβείο Emmy για την καλύτερη κωμικό ηθοποιό. Η αγαπημένη των γυναικών «Κάρι», αφού φίλησε όλες τις συμπρωταγωνίστριές της, ανέβηκε στη σκηνή, άρχισε να μιλάει και δεν έλεγε να σταματήσει. Ευχαρίστησε τους πάντες, από τους φίλους της, τους συνεργάτες της, την οικογένειά της… μέχρι και τη Νέα Υόρκη.

Γκουίνεθ Πάλτροου – Παραλήρημα

Δε θα ξεχάσουμε ποτέ την αντίδραση της Πάλτροου, όταν βραβεύτηκε για την ερμηνεία της στην ταινία “Ερωτευμένος Σαίξπηρ” το 1999. Καθώς μιλούσε, έτρεμε και στο τέλος κατέληξε να μην καταλαβαίνει κανείς τι λέει, αφού τα αναφιλητά κάλυπταν τις λέξεις.

 

Διαβάστε επίσης:

Διπλή νίκη για την Κέιτ Γουίνσλετ στις Χρυσές Σφαίρες,

12 Ιανουαρίου 2009, 08:58

(Πρώτη καταχώρηση 22:24, 12 Ιανουαρίου 2009)

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης