Αντιμέτωπη με κακοποιούς η τηλεοπτική μας γιαγιά: Της συστήθηκαν ως υπάλληλοι της ΔΕΗ

Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 12 Αυγούστου 2015, 15:15
Αντιμέτωπη με κακοποιούς η τηλεοπτική μας γιαγιά: Της συστήθηκαν ως υπάλληλοι της ΔΕΗ
Πρόσωπο με πρόσωπο με μια σπείρα κακοποιών, όπως αποδείχτηκε στη συνέχεια, ήρθε πριν από λίγες μέρες η Τιτίκα Σαριγκούλη. Άγνωστοι άντρες της χτύπησαν την πόρτα του σπιτιού της στο Μεταξουργείο, της συστήθηκαν ως υπάλληλοι της ΔΕΗ και ισχυριζόμενοι ότι έχει διαπιστωθεί βλάβη στον ηλεκτρικό της πίνακα, της ζήτησαν να τους επιτρέψει να μπουν στο εσωτερικό του σπιτιού.

Υποψιασμένη η 81 έτους ηθοποιός, και ακούγοντας πολλά για κρούσματα ληστειών τον τελευταίο καιρό, δεν «μάσησε» στα λόγια τους και δεν τους άνοιξε καν την πόρτα παρά τις έντονες πιέσεις τους.

«Μου χτύπησαν το κουδούνι και πήγα να δω ποιος είναι ανοίγοντας μόνο το τζάμι της σιδερένιας εξώπορτας του σπιτιού μου. Είδα ένα νεαρό άντρα περιποιημένο εμφανισιακά, που μου είπε ότι είναι από τη ΔΕΗ και μου ζητούσε να του ανοίξω να μπει μέσα για να δει τον πίνακα που , όπως έλεγε είχε διαρροή. Τον ρώτησα που το ξέρει αυτό και μου απάντησε ότι το είδαν από τον κεντρικό πίνακα της ΔΕΗ» εξομολογήθηκε στην «Espresso» η τηλεοπτική γιαγιά του «Παρά πέντε».

Διαβάστε περισσότερα στο govastileto.gr

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 12 Αυγούστου 2015, 15:16