Την ευαίσθητη πλευρά τους έδειξε το ζευγάρι και φυσικά τους αξίζουν πολλά συγχαρητήρια!

Την αρχή λοιπόν, είχε κάνει τον περασμένο Ιανουάριο ο Σάκης Ρουβάς, ο οποίος στις 29 του μήνα είχε γίνει ο πρώτος δωρητής μυελού των οστών στην Ελλάδα. Από τότε, το παράδειγμα του έχουν ακολουθήσει πολλοί, επώνυμοι και μη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Νωρίς το βράδυ της Κυριακής, τόσο ο Αντώνης Ρέμος, όσο και η σύντροφός του και μητέρα του παιδιού του που σε περίπου δύο μήνες θα έρθει στον κόσμο, Υβόννη Μπόσνιακ, ανάρτησαν στις προσωπικές τους σελίδες στα social media την δική τους φωτογραφία από την ώρα που γίνονται δότες στην Τράπεζα Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών «Όραμα Ελπίδας».

Το ζευγάρι απέδειξε έμπρακτα την πιο ευαίσθητη πλευρά του και μέσω των social media, κάλεσε τον κόσμο να ακολουθήσει το παράδειγμά του, κάνοντας ένα δώρο ζωής σε μικρούς και μεγάλους ασθενείς, που αναγκάζονται να παλέψουν με σοβαρότατα αιματολογικά νοσήματα, όπως η λευχαιμία.

«100χιλ δότες η Κύπρος, 17χιλ η Ελλάδα ! 1 λεπτό από τη ζωή σου μ’ μπορεί να είναι ολόκληρη ζωή κάποιου άλλου. Γίνε και συ δωρητής μυελού των οστών. Τόσο απλά !!!» ήταν το μήνυμα με το οποίο συνόδεψε την ανάρτησή του ο καλλιτέχνης, ενώ η Υβόννη έγραψε…

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δείτε και διαβάστε περισσότερα στο govastileto.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης