Φήμες κυκλοφόρησαν πως στον διάσημο τραγουδιστή Peter Andre, η Katie Price, πρώην σύντροφός του, απαγόρευσε να μιλάει στα παιδιά τους για πέντε ημέρες.

Ο star της επιτυχίας «Behind Closed Doors», μετά από έναν τσακωμό που είχε με τον νέο σύντροφο της Katie, Alex Reid, έλαβε και από αυτόν την ίδια άρνηση. Έτσι, κι αυτός τελικά δεν του επέτρεψε να έρθει σε επαφή με τα τρία παιδία που μεγάλωνε με το διάσημο μοντέλο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
 
 Ο Peter Andre με τα παιδιά του

Ο Peter εξήγησε στην ιστοσελίδα του στο Facebook: «Αυτό που με ενοχλεί περισσότερο είναι πως όταν προσωπικό συμβαίνει μέσα σε ένα λεπτό έχει δημοσιευθεί. Το θέμα είναι πως για πέντε ημέρες δεν μπορούσα να μιλήσω στα παιδιά μου».

Αναφερόμενος στον Alex σαν «αυτός ο άντρας», ο Peter μίλησε στο show «This Morning» και εξήγησε τις λεπτομέρειες της τηλεφωνικής συνομιλίας που είχε με τον Alex: «Άνθρωποι από το κοντινό μου περιβάλλον γνωρίζουν ότι δεν μπορούσα να μιλήσω στα παιδιά μου και την Τρίτη το βράδυ τηλεφώνησα στο σπίτι για να τους μιλήσω. Το τηλέφωνο το σήκωσε εκείνος και μου είπε ότι πλέον είναι εκείνος ο άντρας του σπιτιού και αρνήθηκε να με αφήσει να μιλήσω στα παιδιά μου. Έχασα την ψυχραιμία μου, το παραδέχομαι, αλλά ποιος πατέρας δεν θα αντιδρούσε έτσι όταν του απαγόρευαν κάτι τόσο σημαντικό. Τα παιδιά μου, είναι η ζωή μου. Δεν με ενδιαφέρει τίποτα άλλο».

Διαβάστε επίσης: O Peter Andre κακός πατέρας;

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης