Είναι γνωστό ότι η Ελένη λατρεύει τις βόλτες στα μαγαζιά! Δεν είναι λίγες οι φορές που ο φωτογραφικός φακός του ΥΟU έχει πετύχει τη λαμπερή παρουσιάστρια να αγοράζει δώρα για τα παιδιά της, για τον Μάκη ή ακόμα ρούχα και εσώρουχα για την ίδια. Αυτήν τη φορά η Ελένη Μενεγάκη να κάνει τα ψώνια της για το σπίτι σε γνωστό εμπορικό κέντρο των βορείων προαστίων. Η «βασίλισσα» της ελληνικής τηλεόρασης έβλεπε κυρίως τις βιτρίνες με τα χριστουγεννιάτικα στολίδια, θέλοντας προφανώς να εμπλουτίσει τον εορταστικό στολισμό του σπιτιού της και να κάνει τις γιορτές της ακόμα πιο όμορφες για εκείνη και τα παιδιά της.

Fit, χαμογελαστή, άνετη και χαλαρή, έμεινε για τουλάχιστον δύο ώρες στο εμπορικό κέντρο, μπαίνοντας σε διάφορα καταστήματα και ζητώντας τη γνώμη των πωλητών για τα παιχνίδια και τα στολίδια, ενώ δεν ήταν λίγες οι φορές που σταμάτησε συνομιλώντας με απλές γυναίκες που την αναγνώριζαν και της μιλούσαν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του YOU, αυτά πρέπει να είναι τα τελευταία ψώνια της Ελένης πριν από τις διακοπές των Χριστουγέννων, τις οποίες ετοιμάζεται να περάσει αυστηρώς οικογενειακά μαζί με τον αγαπημένο της σύντροφο Μάκη Παντζόπουλο και τα παιδιά της που λατρεύει. Αν όλα πάνε καλά για τη λαμπερή παρουσιάστρια, θα εγκαταλείψει τα πλατό της εκπομπής από τις 20 Δεκεμβρίου και όλοι μαζί θα ξεκινήσουν ένα ταξίδι σε εξωτικό προορισμό. 

Διαβάστε όλες τις λεπτομέρειες στο govastileto.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης