Η Heidi με τον σύζυγό τηςΕίναι παντρεμένοι περίπου έναν χρόνο τώρα, όμως η Heidi Montag και ο σύζυγός της, Spencer Pratt, αποφάσισαν να ακολουθήσουν ξεχωριστούς επαγγελματικούς δρόμους.

Ο Spencer, ο οποίος ήταν ο μάνατζερ του ζευγαριού από την ημέρα που γνωρίστηκαν (πριν από 5 χρόνια), όταν η Heidi ήταν 19 χρόνων, αντικαταστάθηκε, σύμφωνα με πληροφορίες από τον Aiden Chas.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Μετά από τις εκπληκτικές εμπειρίες που είχα στη ζωή μου και, αφού κατάφερα να πιάσω το όνειρό μου με τον Aiden Chase να είναι κοντά μου, του ζήτησα επίσημα να γίνει ο μάνατζέρ μου», φαίνεται πως είπε η ίδια σε δικούς της ανθρώπους.

Ο σύζυγός της, όμως, δεν είναι πλέον ο άνθρωπος που φροντίζει για τις επαγγελματικές της κινήσεις: «Ο άνδρας μου δεν είναι πλέον το πρώτο πρόσωπο στην επιχείρησή μου και στην καριέρα μου. Θα έχω τον Aiden να με βοηθήσει με την καινούργια ζωή μου και τα επαγγελματικά μου βήματα με έναν διαφορετικό τρόπο, γεμάτο αγάπη. Η ώρα της αλλαγής είναι τώρα. Ποτέ δεν πρέπει να αναμειγνύουμε τη δουλειά με την ευχαρίστηση».

Παρακολουθήστε τον γάμο του ζευγαριού

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Διαβάστε επίσης:
Η Heidi Montag λέει «όχι» στις πλαστικές!
Τετάρτη, 10 Μαρτίου 2010

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης