Αποθεώθηκαν στην Κύπρο ο James Blunt με την Άννα Βισση

Πρώτη καταχώρηση: Κυριακή, 22 Ιουνίου 2008, 21:03
Νάντια Χαλαμανδάρη
Αποθεώθηκαν στην Κύπρο ο James Blunt με την Άννα Βισση

Ούρλιαζε, στην κυριολεξία, από χαρά το κοινό το Σάββατο το βράδυ, όταν η Άννα Βίσση εμφανίστηκε ξαφνικά στην σκηνή για να τραγουδήσει στη συναυλία του διεθνούς φήμης τραγουδιστή James Blunt, στην Λεμεσό της Κύπρου. Αποθεωθήκαν από το Κυπριακό κοινό, με κορυφαία στιγμή όταν και οι δυο ανέβηκαν πάνω στο πιάνο για να χορέψουν το τραγούδι του Blunt "1973", καθώς και όταν η Άννα ‘ανάγκασε’ τον Blunt να μάθει Κυπριακά πάνω στην σκηνή! Μετά την συναυλία ο James πέταξε για το Μιλάνο, όπου θα μείνει λίγες ώρες μόνο, για να παραβρεθεί σε γεύμα με τον Ιταλό σχεδιαστή Roberto Cavalli.

Αν και ήταν μυστικό, όλη η Κύπρος ήξερε ότι η Άννα θα τραγουδούσε με τον James Blunt στην συναυλία του. Φυσικά όλοι το μάθανε από το zouglomagazino, μιας και την είδηση δεν τη γνώριζε κανένας άλλος. Από την μια, όταν φτάσαμε στην Κύπρο με την Άννα, χάρηκα γιατί συνειδητοποίησα ότι και η Κύπρος διαβάζει zougla.gr, καθώς και όλοι οι δημοσιογράφοι που αναμετέδωσαν την είδηση στα κανάλια, ραδιοσταθμούς και έντυπα. Από την άλλη όμως, είχα να αντιμετωπίσω την «απόλυτη» (Ελληνίδα σταρ, αλλά εγώ απλά την φωνάζω «απόλυτη») η οποία, για κακή μου τύχη, άκουσε και αυτή στο ραδιόφωνο ότι θα τραγουδήσει με τον James (μέσα στο αυτοκίνητο, στο οποίο, δυστυχώς, καθόμουνα δίπλα της και δεν μπορούσα να την αποφύγω) και αμέσως με ρώτησε με ένα βλέμμα που σκοτώνει «που ξέρουν ότι θα τραγουδήσω με τον James ΝΑΝΤΙΑ;» Το «Νάντια» δε ήταν ιδιαίτερα τονισμένο).

Δεν πτοούμαι όμως και προχωρώ ακάθεκτη με τις αποκαλύψεις μου για την «απόλυτη»! Στην Κύπρο η Άννα μου έκανε την τιμή να μου βάλει να ακούσω τα τραγούδια του νέου της άλμπουμ, τα οποία δεν έχουν κυκλοφορήσει πουθενά και, για πρώτη φορά, ΔΕΝ είναι γραμμένα από τον Νίκο Καρβελα. Με προειδοποίησε όμως «δεν θέλω να μαθευτούν οι τίτλοι των τραγουδιών, ούτε ο τίτλος του άλμπουμ».

Ήταν μια φοβερή εμπειρία για εμένα, όταν άκουσα τις νέες επιτυχίες που θα τραγουδάει όλη η Ελλάδα, και η Κύπρος, πολύ σύντομα. Στον νέο της δίσκο, η Άννα  μας κάνει επίδειξη των φωνητικών της ικανοτήτων και τραγουδάει τα πάντα. Από βαριά ρεμπέτικα, ‘χιπ χοπ’, ποπ, μπαλάντες, τζαζ, ντουέτα με μεγάλους Έλληνες καλλιτέχνες (υποφέρω, αλλά δεν μπορώ να γράψω με ποιους).

Ό,τι τραγούδι και να της δώσεις, η Άννα θα στο τραγουδήσει με τέτοιο τρόπο, που θα το κάνει να ξεχωρίσει. Αυτό νομίζω «κέρδισε» και έναν παγκοσμίου βεληνεκούς καλλιτέχνη σαν τον James Blunt, και για αυτό και εμείς την αποκαλούμε «απόλυτη Ελληνίδα σταρ». 

Τελευταία ενημέρωση: Κυριακή, 22 Ιουνίου 2008, 21:03