Το πρωί του Σαββάτου, η παρουσιάστρια Μαίρη Συνατσάκη ήταν καλεσμένη στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού «Μες την καλή χαρά» και μίλησε για το «Dancing With The Stars» και τα Mad Video Music Awards, ενώ αποκάλυψε και τα επόμενα επαγγελματικά της σχέδια.

Φέτος η παρουσιάστρια θα έχει πολύ πιο ενεργό ρόλο στην παρουσίαση της απονομής των βραβείων MAD στο πλευρό του Θέμη Γεωργαντά, ο οποίος, ωστόσο, παραμένει φυσικά ο κεντρικός παρουσιαστής της βραδιάς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Παράλληλα, η γνωστή παρουσιάστρια αναφέρθηκε στις ανατροπές των τελευταίων αποχωρήσεων στο «Dancing With The Stars», δηλώνοντας έκπληκτη από το αποτέλεσμα, ενώ λίγο αργότερα πρόσθεσε: «Γενικά, εγώ από τη στιγμή που έφυγε η Ελεονώρα την προηγούμενη εβδομάδα είπα απλά δεν… (…) Ο Κώστας Μαρτάκης είχε ξεκινήσει πολύ ήρεμα, σχεδόν ύπουλα, και μετά έκανε ένα μπαμ…».

Όσον αφορά στα δημοσιεύματα που κυκλοφορούν και τη θέλουν να παρουσιάζει αυτή το καλοκαιρινό πρωινό πρόγραμμα του ΑΝΤ1, σχολίασε: «Αυτό έχει γραφτεί, το έχω διαβάσει κι εγώ, δεν έχω κάνει κάποια επίσημη κουβέντα με το κανάλι για αυτό, ούτε έχω κάνει κάποιο δοκιμαστικό». Ωστόσο, δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο, αφού, όπως είπε, την ενδιαφέρει πολύ και έχει πολύ καλές σχέσεις με τη διοίκηση του καναλιού.
 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης